Andreea Marin, surprinsă într-o ipostază care pune mulţi bărbaţi pe jar! Cât de sexy este vedeta, la cei 45 de ani | VIDEO

Andreea Marin ne încântă cu fiecare apariţie şi se pare că singurul lucru de care se mai fereşte este doar virusul. Paparazzii au surprins-o pe zâna surprizelor într-o ipostază care pune mulţi bărbaţi pe jar. Andreea Marin şi-a scos atuurile din dotare şi a ieşit la cumpărături.

Vedeta demostrează tuturor că știe să fie sexy, chiar și într-o ținută sport.

Frumoasa divă a întâmpitat vremea caldă, într-un tricou negru, subțire care-i scotea în evidență voluptoșii sâni, în parcarea magazinului de unde și-a făcut cumpărăturile.

Mihai Morar, poezie extrem de emoționantă, de "Ziua Dorului" De cine îi este dor vedetei! Versurile spun tot!

În imagini se vede cum vedeta tv se protejeaza de temutul virus, cu mănuși , mască și ochelari.

După ce s-a aprovizionat cu toate cele necesare, Andreea Marin s-a îndreptat cu pieptul înainte spre mașina, unde și-a încărcat cumpăraturile și a pornit spre casă.

Vedeți imagini cu frumoasa vedetă tv, accesând clipul video de mai sus prezentat la Antena Stars.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri