Antena Căutare

Andreea Marin susține că a suferit de depresie. Care au fost simptomele prin care a trecut „Zâna”: „Eu cred că sunt un exemplu”

Deși a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară, acest lucru nu a „cruțat-o” de una dintre cele mai grave tulburări afective din lume, depresia. Află din rândurile de mai jos ce a afirmat „Zâna” despre perioada respectivă din viața ei.

andreea marin într-o cămașă de noapte albă și nemachiată Galerie
Andreea Marin susține că a suferit de depresie. Care au fost simptomele prin care a trecut „Zâna”: „Eu cred că sunt un exemplu” | Captură Instagram

Andreea Marin susține că a avut gânduri suicidare pe vremea când fiica ei, Violeta, era încă un bebeluș, potrivit Evenimentul Zilei. Aceasta a adăugat că a suferit de depresie, iar tulburarea s-a accentuat chiar în preajma morții Mădălinei Manole. Atunci, prezentatorea TV și-a dat seama că suferă de aceleași simptome ca cele de care a suferit regretata cântăreață.

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre intervențiile estetice. A apelat vedeta la astfel de proceduri? Ce a mărturisit

Andreea Marin susține că a suferit de depresie: „Cum să îți iei viața pentru atâta lucru?”

Andreea Marin susține că, în acea perioadă, și-a dat seama că suferă de această tulburare și, din fericire, a apelat la ajutorul unui specialist:

Articolul continuă după reclamă

„Am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei.”, a explicat Andreea Marin, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Depresia: cum o deosebim de tristețe, cum se tratează și cum o prevenim

Andreea Marin susține că, la acea vreme, s-a confruntat cu perioade de insomnii și simțea o stare generală de nefericire, deși nu avea motive întemeiate. Astfel, recomandarea fostei prezentatoare TV este să ne adresăm unui medic specialist și atunci când simțim că avem o problemă psihică și nu doar una fizică.

Aceasta a adăugat că depresia este o boală care evoluează rapid și te poate conduce chiar la sinucidere. Deși nu este o soluție, Andreea Marin susține că, în acele clipe tulburi, aceasta ți se pare singura variantă corectă:

„Mi se pare o prostie, cum să îți iei viața pentru atâta lucru? Dar tu ești un univers închis în acel moment, și furtuna aceea interioară ți se pare că îi scapi pe ceilalți de o povară, povara care devii tu în momentul în care îți iei viața. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârșit, o decizie, se poate trăi atât de frumos și după o depresie. Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, și eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluș.”, a mărturisit „Zâna”, potrivit RomâniaTV, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Marin. Lecția importantă pe care a învățat-o vedeta în ultimii ani: „Mă biciuiam foarte mult”

Cristina Cioran, primele declarații după ce a fost surprinsă în club cu fostul logodnic: „El m-a luat de mână”... Ce a publicat Georgiana Lobonț despre soțul și copiii săi, după ce bărbatul a declarat divorțul. Imaginea a stârnit reac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x