Antena Căutare

Anunțul făcut de Andreea Marin. Lecția importantă pe care a învățat-o vedeta în ultimii ani: „Mă biciuiam foarte mult”

Andreea Marin este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi, iar recent vedeta a făcut câteva mărturisiri emoționante.

andreea marin
Anunțul făcut de Andreea Marin. Lecția importantă pe care a învățat-o vedeta în ultimii ani | Instagram, Facebook

Sinceră ca de obicei, fosta Zână a Surprizelor nu s-a sfiit să-și împărtășească din experiențele prin care a trecut și, mai important, lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul timpului. Vedeta TV iubește și se simte iubită, însă știe și ce înseamnă să ierți și să treci mai departe.

Citește și: Imagini rare din arhiva de familie. Andreea Marin, mesaj emoționant în memoria părinților ei: „Îngerii mei păzitori”

Anunțul făcut de Andreea Marin. Lecția importantă pe care a învățat-o vedeta în ultimii ani

Andreea Marin a demonstrat, de multe ori, că este o femeie puternică și dacă vreodată a căzut, a învățat să se ridice, să ierte și să meargă mai departe.

Articolul continuă după reclamă

Chiar dacă a trecut prin greutăți, la fel ca noi toți, omul de televiziune se simte astăzi un om împlinit și fericit, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, de fiica sa Violeta din fosta căsnicie cu Ștefan Bănică și de cei mai buni prieteni.

Într-un interviu pentru Click!, Andreea Marin a povestit că cea mai importantă lecție pentru ea a fost să învețe să se iubească pe sine.

„Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, ai dreptate, cum ești pe interior se vede și în exterior.

Puțin mai multă dragoste de sine, pentru că nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat.

Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății”, a explicat ea pentru Click!.

Citește și: Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Care a fost parcursul prezentatoarei în televiziune: „Nu se poate? Stai să vezi că se poate”

Andreea Marin și-a găsit alinarea în brațele actualului său iubit, Adrian Brâncoveanu, care nu este persoană publică. Acum cinci ani s-au văzut, s-au plăcut și, mai mult, și-au dat o șansă. Cei doi se iubesc la fel ca la început, formând unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz.

Adrian Brâncoveanu a ales cu inima atunci când a renunțat la job-ul său stabil în străinătate, pentru a lucra în România și a fi alături de iubita sa. Dacă la început, cei doi făceau eforturi pentru a se întâlni, în prezent se bucură de timpul petrecut împreună, ca doi îndrăgostiți.

Nu a fost mereu doar lapte și miere și au reușit să treacă cu bine peste micile obstacole din viața de cuplu.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale.

E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă.

În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, ”, a povestit Andreea Marin la Antena Stars, potrivit Spynews.

Andreea Marin are 47 de ani, în timp ce Adrian Brâncoveanu - 37 de ani. Nu au dat importanță diferenței lor de vârstă, timpul pare că s-a oprit pentru iubirea lor.

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a spus vedeta pentru Viva!.

În ce relații au rămas Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Cântăreața își crește singură fiica: „O iau cu mine pe... Anamaria Prodan, dezvăluiri despre geloziile lui Laurențiu Reghecampf. De ce o suspecta că ar avea o relație cu Gigi Bec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x