Andreea Tonciu, dezvăluire despre zvonul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă între cei doi

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au trezit în mijlocul unor zvonuri despre divorț, la scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele. Impresara a demontat toate speculațiile, iar la scurt timp Andreea Tonciu, fina lor, a apărut cu un mesaj neașteptat despre adevărul relației dintre ei.

Anamaria Prodan Reghecampf, Laurențiu Reghecampf și fiul lor Bebeto

Instagram/Anamaria Prodan Reghecampf

Câteva zile bune presa a vuit că suntem pe cale să asistăm la divorțul anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă a demolat din temelii declarațiile propagate în România potrivit cărora relația dintre impresară și antrenor este pe cale să devină istorie: "Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez!".

Aceasta a afirmat cu tărie că are o relație unică cu Laurențiu Reghecampf, iar în familia sa "toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu".

De curând, Andreea Tonciu, recunoscută pentru sinceriteta debordantă și modul tăios de a spune lucrurilor pe nume, a pus punctul pe "i" în scandalul momentului și a dezvăluit care este în prezent relația dintre părinții săi spirituali. Bruneta afirmă cu tărie că toate informațiile regăsite în presă legate de un posibil divorț sunt, de fapt, "minciuni": "In ce lume traim??? Ati ajuns sa mintiti poporul cu televizorul doar pentru cativa bani? Cand vreodata credeti voi ca se va destrama un imperiu atat de frumos??? Cand???? Parintii mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt facuti unul pentru altul. De ce vreti sa stricati, de ce? Un singur lucru mai am sa va spun…. NU MOR CAII CAND VOR CAINII", a scris Andreea Tonciu în dreptul unei fotografii în care apare Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Andreea Tonciu și soțul său.

Anamaria Prodan a făcut declarații pentru Antena Stars la scurt timp după ce a văzut că în presa din România se vorbește despre o despărțire iremediabilă în familia sa. Impresara susține că ea și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu unic în lume:

„Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antrenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii noștri sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal că 15 ani zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, gesturi de tandrețe pentru Laurențiu Reghecampf, când mulți credeau că divorțează

Anamaria Prodan a publicat pe contul său de Instagram o imagine dintr-un moment fericit alături de soțul ei: amândoi îmbrăcați în alb, în Grecia, aproape de mare.

Alături de fotografie, Anamaria Prodan a publicat și un mesaj romantic, cules din piesa „You and me” de la Lifehouse.

Citește și: Anamaria Prodan, primele mărturii după zvonul infidelității soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Impresara rupe tăcerea

„Pentru că este vorba despre noi doi și toți oamenii care nu au nimic de făcut, nimic de dovedit. Și este despre noi doi și toți oamenii și nu știu de ce nu-mi pot lua ochii de la tine!”, sunt versurile scrise de Anamaria Prodan, în dreptul fotografiei în care apare zâmbind în brațele soțului său.

Anamaria Prodan a conchis că ea nu divorțează: „În momentul ăsta eu, Anamaria Prodan și familia mea suntem mult prea puternici să facem jocurile oricui. Eu așa m-am născut, într-o familie de vedete. Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să stăm, tot împreună o să fim și tot o să le dăm peste nas tuturor. Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez”, a conchis Anamaria Prodan.

Zvonurile despre divorț au venit la scurt timp după ce Anamaria Prodan și Laurnețiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la biserică: „15 ani de iubire fără margini , 15 ani de respect , 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis ! Te iubesc fără limita ! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita !Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! .Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ....Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața”, a declarat Anamaria Prodan, în ziua în care a împlinit 15 ani de căsnicie.

Ultimele știri