Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Andreea Tonciu, mireasa cu un decolteu prea adânc. Cum arată rochia imperiala pe care a îmbrăcat-o în fața altarului

Andreea Tonciu și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine în care era îmbrăcată în rochie de mireasă, însă decolteul adânc a atras toată atenția.

Andreea Tonciu a publicat în mediul online o fotografie din ziua nunții sale

Instagram

Andreea Tonciu se numără printre cele mai controversate și carismatice persoane publice din showbiz-ul românesc. Aceasta este o femeie fericită și împlinită, care se mândrește cu o familie minunată și o carieră de succes.

Frumoasa brunetă și Daniel Niculescu trăiesc o superbă poveste de dragoste încă din 2016, din ziua în care s-au cunoscut, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, Rebecca Maria, care îi fac să zâmbească în fiecare zi.

Plină de surprize, Andreea Tonciu a decis să lase cu gura căscată cei 310.000 de urmăritori de pe contul de Instagram și să îi țină curent cu toate evenimentele importante din viața sa.

Andreea Tonciu, mireasa cu un decolteu prea adânc

Recent, Andreea Tonciu a publicat în mediul online o fotografie din ziua nunții sale, însă un detaliu important a atras toată atenția. Frumoasa brunetă a purtat în fața altarului o rochie de mireasă imperială, care i-a lăsat la vedere bustul generos.

În imaginea care a întors toate privirile apare și soțul Andreei Tonciu, care este surprins în timp ce o sărută pe obraz. Vedeta a mai asortat rochia de mireasă pe care a purtat-o în cea mai importantă zi din viața ei, cu o coroniță de prințesă și câteva bijuteri ce s-au potrivit de minune ținutei sale.

Citește și: Andreea Tonciu a renunțat la bluză și la sutien și a făcut senzație pe Instagram! Cum s-a pozat bruneta

Pe lângă imaginea publicată pe rețelele sociale, Andreea Tonciu a mai adăugat și o descriere emoționantă. "Cea mai frumoasă zi din viața noastră", a spus frumoasa brunetă, vizibil fericită, dar foarte melancolică.

Într-un timp foarte scurt, imaginea a strâns mai bine de 16.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea oamenilor care o apreciază.

Reacțiile pozitive ale fanilor au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că arată de-a dreptul minunat și că este posesoarea unui trup superb.

"Prea machiată, prea cu sânii pe afară, prea ca la țară😁. Andreea, tu ești nostimă și haioasă oricum." sau "O adevărată prințesă 😘❤️ești superbă❤️", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi tansmită cuvinte frumoase și gânduri bune.

Citește și: Cum arată sora mai mică a Andreei Tonciu. Lorena Tonciu este o brunetă focoasă în vârstă de 21 de ani

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au făcut nunta în 2016, la scurt timp după ce s-au cunoscut, iar căsnicia lor a decurs de-a dreptul minunat. Bruneta s-a retras departe de ochii curioșilor și din lumina reflectoarelor o perioadă bună de timp pentru a avea grijă de micuța ei, însă a existat și un alt motiv.

Aceasta a mărturisit că și geloziile soțului au făcut-o să renunțe la aparițiile ei televizate.

Recomandari