Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cum arată sora mai mică a Andreei Tonciu. Lorena Tonciu este o brunetă focoasă în vârstă de 21 de ani

Cu toții o cunosc pe Andreea Tonciu, însă puțini știu că vedeta are o soră mai mică. Lorena Tonciu este o brunetă focoasă în vârstă de 21 de ani.

Cum arată Lorena Tonciu, sora Andreei Tonciu

Instagram

Lorena Tonciu s-a născut în anul 2000 și este student la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București.

Când a devenit majoră, sora ei a convins-o să-și facă operații estetice, iar prima a fost o intervenție la nas, la același medic la care și Andreea Tonciu s-a operat.

Lorena Tonciu a fost operată de rinoplastie, la același medic la care a fost și sora ei

„Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu 4 ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, spunea Andreea Tonciu acum doi ani, potrivit ciao.ro. Ulterior, Lorena Tonciu și-a pus silicoane și acid hyaluronic în buze, potrivit VIVA. Potrivit aceleiași surse, tânăra a absolvit liceul în 2019 și a obținut la Bacalaureat notele de 7,25 la proba de Limba și Literatura Română, 7.05 la Matematică și nota 9 la Geografie.

Lorena Tonciu este o prezență încântătoare pe rețelele sociale, postând imagini în cele mai sexy ipostaze. Sora mai mica a Andreei Tonciu este adepta schimbărilor de look, ea trecând de la părul blond la părul brunet.

Citește și: Fetița Andreei Tonciu a crescut și e mai frumoasă ca oricand. Cum arată micuța Rebecca

Andreea Tonciu și-a dorit să apară din nou la TV, după pauza de care a avut parte

“Am fost în depresie! Mă săturasem să am viața aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.r.: soțului său): Mă duc şi mă angajez pe 2000 de lei, i-am zis. Sincer!”, povestea Andreea Tonciu în 2018, pentru Spynews.

Citește și: Andreea Tonciu și soțul, goi pe balcon! Atingeri interzise în văzul tuturor! Cum au fost surprinși cei doi

Perioada în care Andreea Tonciu nu a mai apărut la TV a fost cauzată de gelozia soțului.

El nu a fost de acord cu apariţiile mele TV, dar acum nu mai are nicio treabă. Poate o să îl aduc şi pe el într-o zi. Pe mine mă deranja că nu mă lăsa. Aşa mă cunoscuse. Ce m-a deranjat foarte tare şi îi spun acum în direct pentru că ştiu că se uită: ne întorceam de la munte şi trebuia să merg la emisiune la nea Mărin cu naşa mea Anamaria şi nu a fost de acord. A zis: cum să stai tu 4-5 zile să dormi fără mine? Dacă mă sună de la emisiuni spune: hai să mergem undeva, îţi cumpăr ce vrei tu. Numai să stau cu el, să nu mă duc”, povestea Tonciu pentru Spynews.

Cu timpul, Daniel Niculescu a renunțat la gelozie, iar dorința Andreei a fost îndeplinită, aceasta întorcându-se în atenția publicului.

Andreea Tonciu, 4 ani de căsnicie

Andreea Tonciu a re 34 de ani și anul acesta a împlint 4 ani de căsnicie:

„Au trecut 4 ani. 4 ani cu bune și cu rele. 4 ani minunați alături de omul care mi-a schimbat viața”, a descris Andreea Tonciu ultima perioadă din viața ei.

Recomandari