Căutare Live

Andrei Ștefănescu, declarații după ce s-a aflat că fosta soție are o relatie cu Enzo de la Chefi la cuțite. Ce a spus artistul

Andrei Ștefănescu a vorbit pentru prima oară de la divorț, în cadrul unei emisiuni tv, despre cum se simte și care sunt planurile sale de viitor. Artistul s-ar mai căsători și a treia oară.

Andrei Ștefănescu, despre cele mia dificile momente din viața sa

Instagram

Andrei Ștefănescu a fost prezent în cadrul emisiunii XNS de la Antena Stars, unde a povestit pe mai multe subiecte, inclusiv despre posibilitatea de a se căsători și a treia oară.

Andrei Ștefănescu, despre dramele din viața sa, dar și despre posibilitatea de a se căsători pentru a treia oară

Andrei Ștefănescu a fost prezent în cadrul emisiunii a cărei moderator este Dan Capatos și a povestit despre cele mai grele momente din viața sa. Artistul se gândește la posibilitatea de a se căsători și a treia oară, chiar dacă primele sale căsnicii nu au fost reușite. Ce spune el despre divorț.

„Eu am luat lucrurile așa cum au fost. Mi-am asumat. Fiecare om are partea lui de vină într-o relație, într-o căsnicie. Eu învăț din fiecare epxeriență pe care o am. Fiecare trage concluziile. Toate lucrurile se întâmplă cu un motiv. De câte ori există câte o despărțire, nimeni nu știe ce se întâmplă în spate. M-am rugat și mă rugam să mi se întâmple ceva bun”, a declarat el pentru Antena Stars.

Citește și: Andrei Ștefănescu, imaginea de colecție de pe vremea când avea păr. Cum arăta artistul înainte de a se lansa în cariera muzicală

În cadrul aceluiași înterviu, el a vorbit și despre cele mai grele momente din viața sa.

„Poate oamenii de lângă mine pleacă, poate prietenii cei mai buni. Timpul meu liber e să mă odihnesc sau să fac ceva pentru mine. Niciodată nu o să spun nu. Au fost multe perioade nasoale: divorțurile, covidul. Divorțurile nu sunt lucruri ușoare, lumea nu știa ce se întâmpla. Sunt mici problemuțe care apar pe care nu le-am spus niciodată”, a mai spus vedeta de televiziune.

Andrei Ștefănescu, despre posibilitatea de a se căsători a treia oară

Andrei Ștefănescu nu crede că viața sa sentimentală s-a încheiat. Ba mai mult de atât, el încă se vede la altar alături de o a treia femeie.

„Eu întotdeauna voi fi dispus. La orice fel de încercare sunt dispus. Lejer m-aș putea căsători a treia oară. Întotdeauana am fost optimist și vesel. Eu nu mai zic niciodată niciodată. Deci eu îmi doresc doar să am continuitate, să pot să ajut oamenii în continuare. Îmi doresc să pot să fiu sănătos. Îmi place să râd, să mă distrez”, a încheiat prezentatorul tv, Andrei Ștefănescu.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, în spital , în stare gravă. Ce s-a întâmplat
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Mai multe articole

Ce imagine superbă a publicat alături de fiul său, Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de fiul său la cinema. Vedeta a precizat că este pentru prima dată când micuțul Ayan vede un film la cinema, iar acest moment nu a putut să nu fie imortalizat.

„Primul film la cinema pentru Ayan. Primul film împreună. Băiatul tatei”, a scris Andrei Ștefănescu în dreptul fotografiei în care apare ținându-și în brațe fiul.

„Ce băiat frumos ai! Să-ți aducă numai bucurii! Sunteți minunați împreună! „Să iti traiasca sa fie sanatos”, „Ce frumos”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-au scris fanii în dreptul fotografiei în care Andrei Ștefănescu apare alături de fiul său.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Fulgy, primul interviu după ce s-a zvonit că a fost internat la o clinică de reabilitare. Ce ar fi făcut fiul Clejanilor...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri