Angelina Jolie a slăbit enorm de mult în urma divorțului de Brad Pitt. Cum a ajuns să arate celebra actriță de la Hollywood

Angelina Jolie a trecut printr-un divorț de lungă durată cu Brad Pitt, în urma căruia a suferit extrem de mult și a ajuns să cântărească 45 de kg. Actrița de la Hollywood s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme de greutate și din nou a ajuns din nou de nerecunoscut.

Angelina Jolie

Getty

Fosta soție a lui Brand Pitt a suferit extrem de mult în urma despărțirii, lucru care i-a afectat sănătatea. Aceasta a ajuns să cântărească 45 de kilograme la vârsta de 45 de ani. Nu este prima dată când actrița de la Hollywood se cunfruntă cu mari probleme de greutate.

În urmă cu câțiva, ani aceasta a ajuns să aibă și 37,6 kg, greutate anormală la înălțimea de 1,70. Înainte de a face public divorțul de Brad Pitt, tabloidele din străinătate titrau că Angelina Jolie a fost internată și hrănită forțat pentru a se îngrășa.

Angelina Jolie, probleme mari cu greutatea. Actrița ajunsese să aibă și 34 de kg

La acele momente, Brad Pitt ar fi amenințat-o că nu o va mai lăsa să aibă grijă de copii și se va despărți de ea dacă continuă să nu se alimenteze. De asemena, guvernanta familiei mărturisea în 2015 că actrița de la Hollywood suferea de anorexie.

Citește și: Angelina Jolie implică copiii în divorțul de Brad Pitt. Cum vrea să demonstreze actrița că soțul său a fost agresiv fizic

După ceva vreme se pusese pe picoare, însă nu a durat mult până să ajung să fie mai slabă decât a fost până atunci. În anul 2018, actrița a ajuns să cântărească 34 de kg, potrivit experților care au analizat-o. Din nefericire, totul ar fi pornit de la faptulc ă ea suspectă de cancer și a suferit dou operații de extirpare de țesutului mamar (mastectomie). Cancerul la sân a răpus-o pe mama sa, Marcheline Bertrand, în anul 2007.

Angelina Jolie, declarații rare despre relația cu Brad Pitt. Adevarul despre divorț și cât a suferit

Într-un interviu rar, Angelina spune că după mulți ani de "vindecare" începe să simtă cum durerea se "topește", iar viața "se reîntoarce" în corpul său.

Momentele în care Angelina se destăinuie nu sunt deloc la ordinea zilei, ba chiar vedeta evită să îl aducă în discuție pe fostul său partener de viață, alături de care și-a format o familie.

Deși vedeta Eternals nu-i menționează menționează numele lui Brad Pitt în interviul său cu British Vogue, Angelina face indirect referire la separarea relației, moment care a avut loc în 2016.

Citește și: Angelina Jolie a vândut pe bani grei cel mai prețios cadou de la Brad Pitt. De ce obiect a vrut să scape

"Ultimii ani au fost destul de grei. M-am concentrat pe vindecarea familiei noastre. Vindecarea se întoarce încet, ca gheața care se topește și sângele se întoarce în corpul meu. Dar nu sunt acolo. Nu sunt încă acolo!”, spune Angeina Jolie. „Dar sper să fiu. Plănuiesc asta. Îmi place să fiu mai în vârstă. Mă simt mult mai confortabil la vârsta de patruzeci de ani decât atunci când eram mai tânără. Poate pentru că ... nu știu ... poate pentru că mama mea nu a trăit foarte mult, deci există ceva despre vârstă pe care o simt ca o victorie mai degrabă, decât o tristețe", spune Angelia, potrivit hollywoodlife.

Din păcate, frumoasa actriță nu a avut succes și lupta de divorț, care a început acum 5 ani, continua. Angelina și Brad s-au despărțit în 2016, după 2 ani de mariaj și 12 ani de relație. Cei doi împart custodia a 6 copii, Pax, Vivienne, Knox, Maddox, Shiloh și Zahara.

„Chiar dacă mi-am dorit să am mulți copii și să fiu mamă, (..) simt că îmi lipsesc toate abilitățile pentru a deveni o mamă tradițională la domiciliu. Mă descurc, deoarece copiii sunt destul de rezistenți și mă ajută, dar nu mă pricep deloc", a mai adăugat Angelina.

Ultimele știri