Brad Pitt și Angelina Jolie, discuții aprinse. Ce a decis un judecător în privința custodiei copiilor

Angelia Jolie și Brad Pitt au pus capăt relației lor în 2016, iar de atunci sunt implicați în procesul de divorț.

Fiecare dintre cei doi și-ar fi dorit să aibă custodie exclusivă pentru copiii lor.

Profimedia

Pe cât de lung, pe atât a fost de costisitor divorțul, făcându-I pe celebrii actori să cheltuie o avere.

Un judecător a decis că Angelina Jolie și Brad Pitt vor împărți custodia copiilor lor, în ciuda dorințelor pe care le aveau cei doi actori. Fiecare dintre cei doi și-ar fi dorit să aibă custodie exclusivă pentru copiii lor.

Judecătorul pe nume John Ouderkirk tinde să aleagă în favoarea lui Brad Pitt, deși Angelina și-a dorit custodie exclusive, povestind că a fost victima violenței domestice.

Datorită deciziei judecătorului, Brad Pitt va avea parte de mai mult timp cu copii. Chiar dacă nu a protestat când a aflat decizia judecătorului, Angelina Jolie a spus că sunt alte probleme pe care ar dori să le mai discute.

Câți bani au cheltuit cele două staruri pentru divorț

Pentru finalizarea divorțului lor care durează de mai bine de patru ani, Brad Pitt și Angelina Jolie au cheltuit fiecare câte 1 milion de dolari. Se pare că divorțul nu se încheie aici și ar mai putea dura încă 6 ani.

Citește și: Cel mai costisitor divorț din showbiz. Divorțul lui Brad Pitt de Angelina Jolie a costat o avere

Suma, care depășește 2 milioane de dolari, a fost împărțită egal între cei doi foști soți și se pare că nu se opresc aici cheltuielile. Brad Pitt și Angelina Jolie încă se luptă pentru custodia celor 5 copii minori ai lor. Brad vrea custodie comună, în timp ce Angelina dorește să dețină custodia totală a copiilor săi.

Având în vedere că cei mai mici copii ai lor, gemenii Vivienne și Knox au 12 ani acum, lupta pentru custodie ar mai putea dura încă 6 ani, până când cei doi ajung la vârsta majoratului.

Mărturisirile Angelinei Jolie despre viața de mama singură

Angelina Jolie traversează perioada pandemiei acasă, alături de copiii ei mai mici, și se bucură de fiecare clipă. Starul de la Hollywood a făcut o declarație importantă legată de copiii ei, ca mamă singură, după divorțul de Brad Pitt.

Angelina Jolie are o carieră impresionantă, este implicată în numeroase acte de caritate și crește singură șase copii. Întrebată de co-moderatorul emisiunii Daily Pop cum reușește să facă față responsabilităților de mamă singură, Jolie a răspuns cu entuziasm: „Sunt norocoasă să am acești copii, sunt tare capabili”.

Citește și: Cum a fost afectată cariera Angelinei Jolie după despărțirea de Brad Pitt

„Desigur, când mă trezesc în fiecare dimineață, mă gândesc așa: Trebuie să am grijă și astăzi ca ei să fie bine, să fie OK din punct de vedere psihic. Acum câțiva ani, rolul acesta s-a inversat. Copiii mei se gândesc la rândul lor: Trebuie să avem grijă și noi ca mama noastră să fie OK”, a mai completat Angelina Jolie.

Actrița a dat de înțeles că cei mici își fac griji pentru ea, mai ales după divorțul cu scandal de Brad Pitt.

Angelina Jolie spune că și copiii ei au ajuns să îi ofere sprijin în egală măsură în care ea îi ocrotește și susține. „Au grijă să îmi fie și mie bine. Suntem o echipă. Chiar sunt norocoasă. Îmi fac griji tot timpul pentru ei pentru că îi ador. Sunt oameni foarte cool!”.

Ultimele știri