Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor. „Nu o să îl ierte niciodată”

Angelina Jolie a reacționat după ce a aflat că Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor lor. Decizia judecătorilor a venit la aproape cinci ani de la cererea de divorț a cuplului, timp în care Angelina Jolie și Brad Pitt ceruseră amândoi custodie exclusivă, conform presei americane, citată de AFP.

Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor. Se pare că „nu are de gând să îl ierte niciodată"

Profimedia

Angelina Jolie este „profund dezamăgită" de decizia pe care au luat-o judecătorii americani în procesul de divorț cu Brad Pitt, arată Us Weekly. Atât ea, cât și fostul soț ceruseră custodie deplină a celor copiilor, conform presei americane, citată de AFP, însă un magistrat din California a decis în mai 2021 să îi acorde drepturi și lui Brad Pitt.

Această ultimă decizie poate fi însă atacată în justiție, lucru pe care Angelina Jolie l-a făcut imediat. Ea a sesizat deja autoritățile competente pentru a obţine demiterea judecătorului în acest dosar, o procedură încă în desfăşurare.

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm de mult în urma divorțului de Brad Pitt. Cum a ajuns să arate celebra actriță de la Hollywood

Decizia custodiei comune a venit la aproape cinci ani de la cererea de divorț a cuplului și a fost luată de judecătorul pensionat John Ouderkirk, care oficiază într-un cadru privat şi nu într-un tribunal. Ea validează principiul custodiei comune, în care părinţii au drepturi egale, potrivit site-ului de ştiri TMZ. Totodată, această hotărâre a judecătorului se referă doar la copiii minori ai fostului cuplu, adică la cinci dintre cei șase copii. Maddox Jolie-Pitt este singurul major, are 19 ani.

Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor. „Nu o să îl ierte niciodată”

Surse exclusive pentru Us Weekly au spus că mărturiile Angelinei Jolie, în vârstă de 45 de ani, „ar fi fost lipsite de credibilitate" în procesul pentru custodia copiilor, iar „decizia s-a bazat și pe mărturii extinse de la oameni care au petrecut timp cu copiii și de către profesioniști foarte respectați”.

Totodată, aceleași surse arată că Angelina Jolie „nu are de gând să îl ierte niciodată pe Brad Pitt" și „va folosi toate armele pe care le are ca să schimbe lucrurile în favoarea ei", iar „situația pare departe de a se fi încheiat, în speranța că justiția îi va da ei dreptate în cele din urmă".

În 2018, cele două vedete de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt, au ajuns la un acord temporar pentru custodia comună a copiilor lor, în condiţii care au rămas confidenţiale, dar nu s-au putut înțelege, evident, asupra unei formule permanente. Totodată, fostul cuplu mai are lucruri de pus la punct, nu a rezolvat încă nici problema partajului.

Citește și: Cel mai costisitor divorț din showbiz. Divorțul lui Brad Pitt de Angelina Jolie a costat o avere

Timp de un deceniu, Angelina Jolie și Brad Pitt au reprezentat cel mai strălucitor cuplu de la Hollywood și au fost extrem de îndrăgiți de milioane de fani. Ei au împreună trei copii biologici şi trei copii adoptați - Maddox, Pax şi Zahara.

Ultimele știri