Angelina Jolie și-a vizitat fostul soț, pe Jonny Lee Miller. Actrița nu a mers cu mâna goală în vizită. Cum a fost surprinsă

Angelina Jolie a fost surprinsă recent vizitând locuința din New York a fostului său soț, Jonny Lee Miller. Actrița nu a mers cu mâna goală în vizită, a avut cu ea și o sticlă cu vin, a relatat publicația Page Six.

Angelina Jolie l-a vizitat pe fostul ei soț, Jonny Lee Miller, la locuința acestuia din New York

Profimedia

Angelina Jolie a fost fotografiată recent intrând în clădirea în care locuiește fostul ei soț, actorul britanic Jonny Lee Miller. Ea avea în mână și o sticlă scumpă cu vin, a relatat Page Six.

Frumoasa actriță a purtat în ziua respectivă un trench lung, crem, pantaloni albi și o geantă tot crem. Cu părul desprins și o mască pe față, ea a fost pozată în timp ce intra în clădirea de apartamente dintr-un cartier din Brooklyn, acolo unde locuiește Jonny Lee Miller. Publicația Page Six a relatat că actrița a ajuns singură acolo, ținând în mână o sticlă cu vin, iar ulterior, ea a fost văzută ieșind din clădire trei ore mai târziu.

Citește și: Angelina Jolie, într-o pereche de pantaloni care a atras atenția fanilor. Cum a apărut actrița în aeroport

În dimineața următoare, a scris aceeași publicație, fostul soț al Angelinei Jolie a ieșit să dea o tură de cartier chiar dacă ploua.

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller s-au căsătorit în 1996

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller au o istorie de peste 20 de ani în spate. Au jucat amândoi în filmul "Hackers", în 1995, s-au îndrăgostit unul de altul și s-au căsătorit în luna martie a anului următor, în 1996. Angelina Jolie avea doar 20 de ani.

Cuplul a fost și mai mult în atenția presei în momentul în care s-a aflat că Angelina Jolie ar fi folosit atunci propriul ei sânge ca să scrie numele lui Jonny Lee Miller pe spatele unui tricou alb, simplu, pe care îl împrumutase de la el, scrie Page Six.

Căsătoria dintre Angelina Jolie și Jonny Lee Miller nu a rezistat mult, însă. Cuplul s-a despărțit în septembrie 1997. Amândoi aveau cariere de consolidat la Hollywood și, aparent, ar fi fost nevoiți să stea separați unul de celălat la vremea respectivă din cauza asta. Au divorțat, oficial, în 1999.

Deși au rămas prieteni după despărțire, Angelina Jolie și-a exprimat public regretul pentru încheierea căsătoriei. "Eu și Jonny nu ne-am certat niciodată și nu ne-am rănit niciodată. Mi-am dorit foarte mult să fiu soția lui. Mi-am dorit foarte mult să îmi iau acest angajament", a declarat actrița, potrivit The Sun. Totodată, aceasta a spus, în 2004, într-un interviu pentru Revista B, că divorțul de Jonny Lee Miller "a fost cel mai prost lucru pe care l-a făcut vreodată".

Ulterior, ambii au încercat să meargă mai departe și amândoi au mai trecut prin căsnicii. În clipa de față, și Angelina Jolie, și Jonny Miller ar fi singuri.

Ce cadou a primit Angelina Jolie de la copiii ei

Angelina Jolie se află în New York din data de 7 iunie 2021, a relatat Page Six. Tot acolo și-a petrecut și ziua de naștere. Starul internațional a împlinit 46 de ani pe 4 iunie 2021 și nu putea să sărbătorească mai frumos această zi specială.

Actrița i-a avut aproape pe toți cei șase copii ai ei, exact cum și-a dorit, în contextul în care un judecător american s-a pronunțat în favoarea custodiei comune asupra copiilor cu fostul său soț, Brad Pitt. Angelina Jolie ar fi dispusă să lupte însă până în pânzele albe ca să aibă custodie exclusivă.

Actrița a fost fericită că i-a avut pe copii aproape, de ziua ei de naștere. „Au avut o zi extraordinară împreună", se arată într-un articol People. Ea și cei șase copii au luat cina la un restaurant din Los Angeles, acesta fiind darul lor pentru ea. Și, pentru că a fost într-adevăr un eveniment deosebit, Angelina Jolie a renunțat pentru câteva ore la ținutele ei sobre și a îmbrăcat o rochie galbenă, lejeră, și pantofi nude.

Ultimele știri