Angelina Jolie, într-o pereche de pantaloni care a atras atenția fanilor. Cum a apărut actrița în aeroport

Angelina Jolie, o prezență mereu elegantă și feminină, și-a surprins fanii de această dată cu ținuta pe care a ales să o poarte în aeroport.

Angelina Jolie, o prezență mereu elegantă și feminină, și-a surprins fanii de această dată cu ținuta pe care a ales să o poarte în aeroport.

Hepta

Angelina Jolie, fosta soție a lui Brad Pitt, este cunoscută pentru ținutele ei extravagante, dar de această dată a ales să poarte o ținută extrem de casual în aeroport. Deși multe vedete încearcă să fie de nerecunoscut, îmbrăcate în trening și alte haine lejere, frumoasa actriță a ales un alt timp de pantaloni, la fel de lejeri.

Ținuta surprinzătoare pe care Angelina Jolie a purtat-o în aeroport

Stilul vedetelor atunci când ajung în aeroport s-a schimbat pe timpul pandemiei, adoptând ținute din ce în ce mai lejere, fiindu-le mai ușor să se piardă în mulțime. Cu toate acestea, paparazzi au fost pe fază și au surprins-o pe vedetă.

În locul pantalonilor de trening și a ținutelor sale all black, Angelina Jolie a optat pentru o pereche de blugi extrem de largi, fiind mai chic decât restul. La acești blugi, ea a asortat o jachetă lungă de ploaie, de culoare bej, asortată cu sandale în aceeași culoare.

Citește și: Shiloh Jolie-Pitt, cea mai recentă apariție în public. Cum a fost pozată tânăra de 15 ani

Pe brațul drept a purtat o geantă Chanel cu imprimeu alb-negru și în cealaltă mână avea un troler negru. Acest tip de pantaloni a devenit la modă în pandemie, în căutarea unui stil fashion, dar relaxat. Cu părul desprins, aproape nemachiată și cu o mască de protecție bleu, Angelina ar fi părut de nerecunoscut, dar nu și pentru ochii de vultur ai paparazzilor.

Cum și-a sărbătorit Angelian Jolie ziua de naștere

În urmă cu câteva zile, Angelina Jolie a împlinit 46 de ani și a avut alături de ea cele mai frumoase cadouri din viața ei: pe cei șase copii, care i-au făcut o surpriză de neuitat. Angelina Jolie a uitat, pentru o clipă, de verdictul judecătorului care a decis ca ea și Brad Pitt să aibă custodie comună asupra copiilor.

Angelina Jolie ar fi dispusă să lupte însă până în pânzele albe ca să aibă custodie exclusivă. Ea și cei șase copii au luat cina la un restaurant din Los Angeles, acesta fiind darul lor pentru ea. Și, pentru că a fost într-adevăr un eveniment deosebit, Angelina Jolie a renunțat pentru câteva ore la ținutele ei sobre și a îmbrăcat o rochie galbenă, lejeră, și pantofi nude.

Citește și: Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor. „Nu o să îl ierte niciodată”

„S-au simțit foarte bine și înainte, acasă la ei, dar copiii au vrut să o surprindă cu o cină specială în oraș", a relatat o sursă pentru People.

Angelina Jolie a reacționat după ce a aflat că Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor lor. Decizia judecătorilor a venit la aproape cinci ani de la cererea de divorț a cuplului, timp în care Angelina Jolie și Brad Pitt ceruseră amândoi custodie exclusivă, conform presei americane, citată de AFP.

Ultimele știri