Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Anne Hathaway se compara cu Lindsay Lohan: "Am foarte multe in comun cu ea"

Lindsay Lohan a fost implicata in o multime de scandaluri anul trecut. Iar Anne Hathaway i-a luat apararea blondei rebele.

Lindsay Lohan a ajuns sa petreaca ceva timp in inchisoare din cauza problemelor cu alcoolul. In mod neasteptat, Anne Hathaway a sarit in apararea blondei, afirmand ca si ea a avut o astfel de perioada. "Eu si Lindsay avem mai multe lucruri in comun decat ar crede lumea. Cu totii am facut lucruri pe care nu trebuia sa le facem. Si eu am facut in timpul facultatii lucruri de care nu a stiut nimeni. Asa ca nu sunt tocmai o sfanta", a declarat actrita intr-un interviu recent.

Totusi, Anne Hathaway a adaugat ca mama ei a ajutat-o foarte mult in cariera ei si a fost cea care a invatat-o ca trebuie sa aiba incredere in silueta ei, desi face parte dintr-o industrie superficiala.

Pana cand Anne Hathaway va avea probleme cu greutatea, asteptam sa iasa la iveala filmarile sa pozele care o surprind pe actrita in ipostaze asemanatoare cu cele in care a aparut Lindsay Lohan. Doar pentru a vedea cat de mult se aseamana cele doua...

Foto: celebuzz.com

Recomandari