Căutare Live

Antonia a împlinit 33 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Velea pe rețelele sociale: „Ești muza mea”

Alex Velea i-a făcut iubitei sale o declarație emoționantă de dragoste cu ocazia zile de naștere. Antonia a împlinit 33 de ani pe 12 aprilie, iar urările nu au întârziat să apară din partea persoanelor apropiate. Iată mesajul artistului care a adus lacrimi în ochii fanilor.

Alex Velea i-a făcut iubitei sale o declarație emoționantă de dragoste cu ocazia zilei de naștere.

Instagram

A fost sărbătoare mare în familia Antoniei pe 12 aprilie. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere alături de persoanele apropiate și familia sa, în timp ce din mediul online nu au lipsit urările prietenilor virtuali.

Pentru că a fost o zi foarte specială pentru el, Alex Velea nu a ezitat să împătășeacă cu fanii de pe Instagram o declarație de dragoste pe care i-a făcut-o iubitei sale în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani.

Cântărețul a impresionat pe toată lumea cu mesajul emoționant tansmis pe rețelele sociale prin intermediul unor InsaStory-uri. Mai mult decât atât, cuvinte frumoase ale acestuia au adus lacrimi în ochii internauților.

Alex Velea, declarație de dragoste pentru Antonia

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai trainice și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o poveste de dragoste foarte frumoasă, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți minunați.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că artistul își iubește enorm iubita, iar drept dovadă stau toate declarațiile de dragoste pe care i le-a transmis Antoniei public.

Citește și: Antonia a trecut prin anxietate și depresie din cauza mediului online. Copiii vedetei au fost amenințați. Ce a transmis artista

De curând, Alex Velea s-a decis să își exprime sentimentele față de partenera sa pe rețelele sociale, unde a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia zilei de naștere a artistei.

„Îi mulțumesc lui dumnezeu în fiecare zi că mi te-a scos în cale. Ție, Antonia, își mulțumesc că mă iubești așa cum nici nu mă așteptam să fiu iubit și pentru comorile noastre de copii. Ești cea mai mare susținătoare a mea, mă inspiri și mă motivezi să fiu puternic în toate situațiile. Mă simt norocos să te am. Te iubesc până la moarte și după! La mulți ani fericiți, dragostea mea!”, a transmis el, vizibil emoționat și îndrăgosit.

„Te iubesc! Câte piese am scris cu gândul la tine... Ești muza mea. Mă faci cel mai fericit!”, a mai adăugat el la următoarele postări de pe Instagram.

Un lucru este evident, Antonia și Alex Velea se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece și nu se tem să își expună dragostea pe rețelele sociale.

Citește și: Alex Velea, declarații controversate. Motivul pentru care nu s-ar înrola în armată în cazul unui război „Ce îți oferă patria ție?”

De asemenea, artista a primit o mulțime de urări din partea prietenilor și a fanilor săi, pe care le-a distribuit în povestea sa de pe contul de Instagram.

Alex Velea și Antonia și-au propus să se căsătorească

Pentru că au o relație bazată pe iubire, respect și încredere, Alex Velea și Antonia și-au propus să se căsătorească. Aceștia își doresc de foarte mulți ani să facă pasul cel mare, însă nu au putut pentru că artista de afla în plin proces de divorț cu fostul său soț, Vincenzo Castellano.

La aproximativ un an de la finalizare procesului de fostul partener, artistul s-a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui. Astfel, aceștia au început să își facă planuri mari pentru nunta care va avea loc în viitorul apropiat.

Alina și Ilan Laufer, imagini adorabile cu gemenii lor. Cum arată acum copiii născuți prematur... Gilbert Gottfried a murit la 67 de ani. De ce boală cumplită a suferit actorul...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x