Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Antonia, apel disperat pe Instagram! Ce i s-a întâmplat vedetei! "Actele erau cele mai importante"

Antonia a reușit să își sperie admiratorii, după ce a lansat pe Instagram, un apel referitor la un portofel furat înt-un club.

Antonia a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care și-a rugat fanii să o ajute în căutarea unui portofel furat în urmă cu o seară într-un club din capitală. Vedeta a ținut să precizeze că cine le găsește le poate returna la o secție de Poliție din Sectorul 1 al Bucureștiului.

Mai târziu, însă, artista a mărturisit că, de fapt, este vorba despre cunoștință de a ei.

Antonia, fotografia care a înnebunit tot internetul! Număr record de aprecieri obținut de superba vedetă, în doar câteva ore! |FOTO

„Portofel furat noaptea trecută într-un club din Sectorul 1. Actele erau cele mai importante. Dacă le-a găsit cineva sau le găsește vă rugăm să le predeți la o secție de poliție din sectorul 1”, a scris cântăreața pe contul său de socializare!

Antonia și Alex Velea, declarații de dragoste în public

Chiar dacă au doi copii, Antonia și Alex Velea nu au uitat să fie intimi unul cu celălalt și chiar își demonstrează iubirea în public. Într-un club din Mamaia, Antonia și Velea au concertat recent, însă nu doar activitatea lor artistică de pe scenă a atras atenția fanilor, ci mai degrabă „picanteriile” pe care cei doi artiști le-au expus, fără rețineri.

Antonia și Alina Ceușan, două zeițe ale frumuseții, într-un videoclip extrem de provocator! | VIDEO

Antonia i-a declarat, la microfon, în fața tuturor, iubirea lui Alex Velea: “Te iubesc!!!!”, i-a spus ea, cu zâmbetul pe buze, spre bucuria tuturor celor prezenți la eveniment. În tot acest timp, Alex Velea a sorbit-o din priviri pe iubita sa și s-a comportat de parcă ar fi prima zi în care este îndrăgostit de ea. Totul se întâmpla în urmă cu doar o săptămână.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de șapte ani

De mai bine de șapte ani, Antonia și Alex Velea fac unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți, Achim și Dominic. Întrebată fiind de ce nu se căsătorește cu Alex Velea și când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că nu a fost cerută încă. Așadar, s-ar putea spune ca o eventuală căsătorie se lasă așteptată și din cauza lui Alex Velea. Artista a vorbit, de asemenea și despre rochia de mireasa.

Alex Velea și Antonia au dezvăluit secretul relației lor:"Dumnezeu ne-a pus în formula potrivită!" Interviu în familie! - VIDEO

”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a precizat cântăreața pentru revista Viva.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro