Antonia, fotografia incendiară care a aprins imaginația fanilor. Ce detaliu a ieșit la iveală și ce comentariu i-a lăsat ADDA

Antonia a încins atmosfera de pe Instagram cu una dintre cele mai fierbinți ipostaze, care a atras imediat atenția fanilor.

Antonia a încins atmosfera de pe Instagram cu una dintre cele mai fierbinți ipostaze, care a atras imediat atenția fanilor

Instagram

Antonia este una dintre cele mai frumoase și apreciate femei de la noi din țară. Vedeta impresionează de fiecare dată prin aparițiile sale incendiare și cu frumusețea sa deosebită, dar și prin calitățile vocale.

De asemenea, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul artista este adepta celor mai fierbinți shooting-uri foto, drept dovadă stau pozele sale din vacanța în Maldive, cu care a reușit să atragă toată atenția internauților și să pună pe jar publicul masculin.

Cum arată imaginea cu Antonia care a aprins imaginația fanilor

De curând, superba iubită a lui Alex Velea și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o imagine extrem de ispititoare. Vedeta a publicat o poză din vacanța în Maldive, care nu a putut trece neobservată de prietenii virtuali.

Citește și: Antonia și-a arătat trupul fără cusur. Imaginile care au încins imaginația fanilor: „Nu vrei sa te desparți de Velea?"

Un lucru e evident, Antonia este posesoarea unui trup de zeiță, iar costumul de baie minuscul și albastru i-a scos în evidență atuurile fizice, în special silueta de invidiat, posteriorul bombat, bronzul perfect și bustul generos.

Se pare că frumoasele trăsături ale feței și silueta de vispe au atras imediat atenția fanilor, dar și a Addei, care nu s-a putut abține din a-i comenta Antoniei.

Imaginea a strâns mai bine de 140 mii de aprecieri și o mulțime de reacții pozitive, semn că vedeta este îndrăgită de un număr mare de persoane.

Prietenii virtuali au ținut neapărat să îi mărturisească că este o femeie extrem de frumoasă, iar pozele sale incendiare aprind imediat imaginația.

Citește și: Antonia, imaginea din vacanță care i-a impresionat pe fani: "Cea mai frumoasă femeie din Univers". Cum s-a lăsat fotografiată

"Wooow! Ești atât de frumoasă!!" sau "Ce abdomen plat ai după 3 sarcini. Ești superbă!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Se pare că trupul de invidiat al artistei a fost apreciat de fanii săi, care au rămas surprinși de silueta spectaculoasă pe care o are, după ce a născut trei copiii.

Antonia este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața sa, printre care s-a numărat și vacanța în Maldive, alături de Alex Velea. Din acest motiv, artista și-a încântat prietenii cu imagini în ipostaze incendiare și din diferire unghiuri.

Se pare că bruneta a apelat la cele mai sexi costum de baie, care i-au pus într-o lumină bună formele apetisante, dar și superbele trăsături ale feței. Cântăreața se mândrește cu un corp perfect în adevăratul sens al cuvântului.

De asemenea, Antonia nu a ezitat să se fotografieze alături de Alex Velea, cel care îi este alături de foarte mulți ani. Din imaginile sale se poate observa că povestea lor de dragoste este una extrem de frumoasă, bazată pe foarte multă iubire și respect.

Ultimele știri