Antonia, gest neașteptat la masa unui restaurant de lux din Capitală. Vedeta se afla cu prietenii - Video

Imagini exclusive cu doamna lui Alex Velea! Antonia a ieşit în oraş cu prietenii şi a făcut un gest care a lasat cu gura căscată pe toată lumea. Aflată într-un restaurant de lux din Capitală, artista și-a dat frâu liber poftelor.

După ce și-a terminat porția de mâncare, Antonia a poftit și la farfuria alăturată, astfel că a cerut voie cu politețe să guste din preparatul prietenului de lângă.

Momentul în care Antonia se înfruptă din farfuria unui prieten a fost filmat de paparazzi Spynews. Artista a mers însoțită doar de prieteni, fără Alex Velea.

Citește și: Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

Antonia și Alex Velea -au mutat de curând în casă nouă

Antonia, Alex Velea și copiii lor s-au mutat de curând în casă nouă.

”Avem noroc că am reușit să ne mutăm în casă nouă și copiii au putut să se joace mult în curte…

A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă…

… E o casă care ne reflectă gusturile amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat și suntem mulțumiți de rezultat”, a povestit Antonia, în urmă cu ceva vreme.

Ultimele știri