Antonia împlinește 32 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alex Velea de ziua ei

Antonia împlinește astăzi 32 de ani, iar iubitul său i-a transmis cel mai frumos și emoționant mesaj.

Antonia împlinește astăzi 32 de ani, iar iubitul său i-a transmis cel mai frumos și emoționant mesaj

Instagram

Antonia se numără printre cele mai frumoase și apreciate artiste de la noi din țară, iar aparițiile sale sunt mereu impecabile. Aceasta a atras atenția publicului cu frumusețea sa răpitoare, dar și cu timbrul său vocal.

Cântăreața este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa. De asemenea, pentru că nu ezită să le dea cele mai importante vești celor 2.6 milioane de urmăritori de pe Instagram, Antonia a distribuit mai multe fotografii în care prietenii îi transmiteau cuvinte frumoase pentru ziua sa de naștere.

Ce mesaj a primit Antonia din partea lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc extrem de mult și nu se tem să își arate sentimentele în public, drept dovadă stau toate declarațiile de dragoste pe care și le fac reciproc.

Recent, artistul i-a transmis unul dintre cele mai frumoase și emoționante mesaje iubitei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Mai mult decât atât, Alex Velea a publicat și o imagine extrem de sexi cu frumoasa sa parteneră, care nu a putut trece neobservată.

Citește și: Antonia, imagine înduioșătoare din copilărie. Vedeta a fost întotdeauna extrem de frumoasă

"Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La mulți ani, Iubirea mea! @antonia", a scris cântărețul, vizibil mândru de iubita sa și emoționat.

Reacția Antoniei nu s-a lăsat prea mult așteptată, iar răspunsul său a fost unul extrem de adorabil, care a înduioșat inima internauților.

"Te ador! Îți multumesc pentru absolut tot! 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍😩😩", i-a mărturisit frumoasa artistă.

Nici comentariile fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze Antoniei cele mai frumoase cuvinte și să îi mărturisească lui Alex Velea că are o soție extrem de frumoasă.

"La mulți ani celei mai frumoase femei din România!💐🥂" sau "La mulți ani, Antonia! Vă iubim", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită urări și complimente celor doi.

Alex Velea și Antonia se iubesc mai mult ca niciodată

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai sudate și puternice cupluri, iar iubirea lor este extrem de mare. Cei doi se cunosc de foarte mult timp, însă s-au îndrăgostit unul de celălalt la finalul anului 2012, când au început să fie din ce în ce mai apropiați.

Artiști trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți minunați. Deși nu au foarte mult timp, aceștia nu uita niciodată să petreacă clipe frumoase și unice împreună.

Timpul a trecut, iar dragostea lor este din ce in ce mai mare. Artistul își surprinde în fiecare zi iubita cu cele mai frumoase gesturi și menține flacăra iubirii aprinsă.

Citește și: Antonia, sutienul care a lăsat la vedere tot. Cum au reacționat fanii din mediul online

"Îmi număr mereu binecuvântările și tu ești una dintre ele! Pur și simplu te ador, atât.", a fost descrierea Antoniei de la postarea care a impresionat prietenii virtuali.

Printre cei care i-au comentat se află și iubitul său, care i-a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

"Te ador, frumoaso!", i-a scris Alex Velea.

Ultimele știri