Antonia, imagine înduioșătoare din copilărie. Vedeta a fost întotdeauna extrem de frumoasă

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar imaginile cu ea din copilărie sunt de-a dreptul înduioșătoare.

Antonia le-a arătat fanilor cum arăta în copilărie

Instagram

Antonia a răsfoit recent fotografiile din perioada copilăriei sale și a dorit să împărtășească și cu fanii acele imagini.

Antonia a postat recent pe rețelele sociale o fotografie înduioșătoare din copilărie. Cu o pălărie care îi acoperea fruntea, o privire inocentă și un zâmbet cuceritor, micuța Antonia putea topi inima oricui cu frumusețea ei.

Antonia a publicat pe Instastory imaginea gingașă din copilărie.

La cei 31 de ani ai săi, Antonia este o mamă și o artistă de succes. Frumoasa Antonia a plecat alături de mama ei în SUA pe când avea 5 ani și și-a trăit copilăria și adolescența acolo. Când s-a întros în țara natală, Antonia a impresionat prin înfățișarea sa și atitudinea jovială. Conisderată una dintre cele mai sexy artiste de la noi, Antonia a intrat imediat în sufletul publicului, interpretând piese de un real succes.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Ce spun Antonia și Alex Velea despre începuturile relației lor

Antonia este mama a 3 copii: o fetiță dintr-o căsnicie anterioară și doi băieți pe care îi are cu artistul Alex Velea.

Citește și: Alex Velea și Antonia, gesturile tandre care i-a impresionat pe internauți. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți

Relația dintre Antonia și Alex Velea a fost un subiect intens dezbătut, având în vedere că nu și-au făcut publice sentimentele încă de la început:

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea", au declarat cei doi, invitați recent la Chefi la cuțite.

Citește și: Alex Velea, primele dezvăluiri publice despre divorțul Antoniei. Cei doi artiști sunt pe cale să se căsătorească

Cum arată Antonia într-un sutien minuscul

De curând, frumoasa șatenă a publicat pe contul oficial de Instagram un clip boomerang care a întors toate privirile celor 2.6 milioane de urmăritori. Aceasta a apelat la o ținută provocatoare, care îi scoate în evidență bustul generos, talia de invidiat și frumoasele trăsături ale feței.

De asemenea, Antonia a asortat sutienul din piele cu o pereche de pantaloni lucioși, care s-au potrivit de minune și au completat superbul peisaj. Efectul de zână, părul foarte lung și machiajul discret nu au putut trece neobservate de către prietenii virtuali, ce au complimentat-o imediat pe cântăreață pentru modul în care arată.

Citește și: Mama Antoniei are 53 de ani, dar se pozează așa. Dovada că pentru ea vârsta este doar un număr

Deși are o carieră și o familie care necesită timp, vedeta pune foarte mult accent pe modul în care arată și își menține formele atrăgătoare prin sport, dar și un stil de viață sănătos.

Citește și: Vedete din România care au implant mamar. Ele sunt divele care și-au dorit îmbunătățiri la nivelul bustului

Imaginea a strâns mai bine de 273 mii de vizualizări, 45 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii, semn că Antonia este o femeie extrem de apreciară și urmărită pe rețelele sociale.

Ultimele știri