Antonia, poză cu fetița în prima zi când a născut-o. Mesajul artistei a înduioșat inimile fanilor: "Ce călătorie a fost...numai Dumnezeu știe!"

Antonia este mamă a trei copii, doi băieți și o fată, pe nume Maya, din prima căsătorie. Artista are o viață de succes și o familie împlinită, însă este departe de fiica sa a cărei custodie a obținut-o fostul soț. Cântăreața a postat la ceas de "sărbătoare" prima poză cu Maya, după ce a venit pe lume

"Ce călătorie a fost...numai Dumnezeu știe!" Antonia, poză cu fetița în prima zi când a născut-o. Mesajul artistei a stârnit lacrimi

Mesajul artistei a înduioșat inimile tuturor fanilor, postarea strângând 7,5 mii de aprecieri într-o oră.

"Acum 10 ani în această zi am născut primul meu înger! Sunt atât de fericită că Dumnezeu m-a ales să fiu mama ta! Ce călătorie a fost ..... numai Dumnezeu știe! La mulți ani ție, La mulți ani nouă! Te iubesc pentru eternitate!", a scris Antonia pe pagina sa de Facebook.

În data de 28 august 2010, adică în urmă cu exact zece ani, frumoasa Antonia o aducea pe lume pe fiica sa, Maya Rosaria Castellano.

Apoi, în decembrie 2014, Antonia (aflată într-o relație cu Alex Velea) l-a născut pe Dominic și, doi ani mai târziu, a apărut și Akim.

Imaginea perfecțiunii! Fotografia cu care Alex Velea şi copiii săi au strâns mii de like-uri. Fanii s-au topit! | Foto

Antonia, poză cu fetița în prima zi când a născut-o. Mesajul artistei a înduioșat inimile fanilor: "Ce călătorie a fost...numai Dumnezeu știe!"

De ce s-au despărțit Antonia și Vincenzo Castellano

Fostul soț al Antoniei a vorbit deschis despre despărțirea dintre ei. Ba mai mult decât atât, el a subliniat și faptul că Alex Velea nu ar fi fost de vină pentru ruptura dintre ei. Custodia copilului a obținut-o Castellano, fetița celor doi rămânând la el.

Antonia, poză cu fetița în prima zi când a născut-o. Mesajul artistei a înduioșat inimile fanilor: "Ce călătorie a fost...numai Dumnezeu știe!"

„Nicidecum! Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţionat.

Niciodată nu am discutat. (nr. cu Velea). Când a venit în Italia a stat la hotel. Ce treabă am cu el? Din păcate, aşa a fost să fie ca eu să fiu trecut drept tatăl copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cât de curând.

Actele depuse la notar expiraseră, însă am refăcut dosarul, astfel că pe la jumătatea lunii februarie vom divorţa aici, în ţară.

Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya.

Fetiţa mea a început şcoala, este clasa I, are un rost în Italia. Eu, alături de părinţii mei şi de sora mea, o cresc foarte frumos.

Copilul nu a mai venit în România de vreo 3-4 ani, pentru că Antonia nu avea timp de ea. În weekenduri mergea la concerte, iar în timpul săptămânii la studio şi o lăsa cu bona. N-am fost de acord aşa", a mai spus Vincenzo Castellano, pentru click.ro

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri