Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Imaginea perfecțiunii! Fotografia cu care Alex Velea şi copiii săi au strâns mii de like-uri. Fanii s-au topit! | Foto

Alex Velea le-a făcut o nouă surpriză fanilor săi. Artistul a publicat, pe contul personal de Instagram, o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi și de frumoasa lui iubită, Antonia.

Alex Velea și Antonia

Alex Velea se poate declara un bărbat norocos. Artistul are tot ceea ce îşi poate dori de la viaţă. O soţie iubitoare și trei copii sănătoşi. Alex şi Antonia formeză unul dintre cele mai cool cupluri din muzică

Recent, Alex Velea a publicat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi. Fiica vitregă, Maya, în vârstă de 10 ani, fiica pe care Antonia o are din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano. Dominic (6 ani) şi Akim (4 ani), copii pe care Alex îi are cu artista Antonia. Sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice

Cum arată mama Mirelei Vaida. Cele două seamănă izbitor! | Foto

La descrierea fotografiei, Alex Velea a scris: "Pozaaaa! Domi: Iar?!😂"

@antonia: Pozaaaa! Domi: Iar?!😂

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Smiley News: Cel mai celebru iepure din lume încântă de generații, copiii. A fost preferatul străbunicilor noștri și îi încântă și pe puștii de azi. Bugs Bunny împlinește 80 de ani!

Fanii au fost impresionați și i-au complimentat pe toți cinci: "Foarte frumosi! N-am cum sa nu spun asta! 😍❤️❤️❤️", " Doamme ce frumoasa e fetitaaa si ce seamana ei 2", "O familie frumoasă 👏😘", "Sunteti minunatiiiiiii😍😘", "Cea mai frumoasă familie ❤️❤️❤️❤️", "Doamne, ce copii frumoși 😍", sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fanii vedetei.

Recomandari