Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Antonia, propunere indecentă de la un fan de pe Instagram! Ce i-a cerut bărbatul

Antonia este una dintre cele mai sexy și apreciate artiste din România, aceasta având mai bine de două milioane și jumătate de urmăritori doar pe pagina oficială de Instagram. Recent, un fan i-a făcut cântăreței o propunere indecentă!

Antonia face senzație pe Instagram

Chiar dacă are copii și presupunem că este o mamă ocupată, Antonia este totodată și o artistă cu o carieră de succes! Vedeta are grijă să fie activă și pe rețelele de socializare, păstrând astfel o relație specială cu fanii.

Antonia, propunere indecentă de la un fan de pe Instagram

Recent, Antonia a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie mai mult decât fierbinte, ce a aprins instant imaginația fanilor.

La 31 de ani, bruneta arată într-o formă de zile mari și formele sale sexy atrag imediat atenția admiratorilor, care nu mai contenesc să o laude.

citește și: Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

Totuși, printre cei care au savurat din plin fotografiile cu Antonia în costum de baie a fost și un admirator

🌊 or ⛰?

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

„Vii în privat frumusețe? 5 minute, te rog”, i-a scris un fan extrem de îndrăzneț frumoasei Antonia, pe Instagram.

citește și: Dezvăluiri despre relația dintre Antonia și mama soacră. Artista a făcut mărturisiri: "Îmi doresc să plec"

Cu siguranță aceasta nu este prima propunere indecentă primită de la fanii cu imaginație bogată. Recent, Antonia a făcut senzație cu o fotografie în care apare stând într-o ipostază extrem de provocatoare.

Un detaliu ce i-a uluit pe mulți este faptul că artista nu s-a sfiit să își arate vergeturile. Indirect, aceasta a vrut să arate că este extrem de important să ne iubim corpurile așa cum sunt și că inclusiv vedetele au defecte!

Recomandari