Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Antonia s-a filmat în dormitor! Clipul e deja viral și a fost vizualizat de sute de mii de persoane! Ce au observat fanii

Antonia și-a impresionat fanii cu o filmare realizată în dormitor! Imaginile de pe Instagram au devenit imediat virale și au adunat sute de mii de vizualizări, în doar două zile!

Antonia și-a uimit fanii cu o filmare din dormitor (sursa foto: instagram)

Antonia se poate lăuda că este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, aceasta având aproximativ două milioane și jumătate de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

Antonia, video sexy cu ea în dormitor

Și fiindcă este nu doar frumoasă, ci și extrem de talentată, artista reușește să facă senzație ori de câte ori publică o fotografie sau un clip video cu ea.

citește și: Cum arată Antonia nemachiată, de fapt! Ce vede Alex Velea dimineața, la trezire

Recent, aceasta a făcut un video în dormitor, în care apare purtând o rochie neagră extrem de mulată, ce îi pune de minune în valoare silueta de invidiat!

It’s Monday..... GO! 😋

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Deși a născut de trei ori până acum, Antonia are un corp de milioane și și-a păstrat formele amețitoare.

citește și: Antonia, cea mai fierbinte poză de până acum! Ce defect are artista pe posterior! Fanii au reacționat imediat: „Ești bestială”

Așa cum era de așteptat, postarea făcută de artistă pe pagina sa de Instagram a adunat instant peste două sute de mii de vizualizări și fanii s-au întrecut în reacții și fel de fel de comentarii sau complimente.

Deși este extrem de sexy, Antonia nu a ezitat să arate recent fanilor faptul că are vergeturi pe posterior, dorind astfel să transmită tuturor mesajul că nimeni nu este perfect și trebuie să ne iubim așa cum suntem.

Recomandari