Antena Căutare

Imagini rare din arhiva de familie. Andreea Marin, mesaj emoționant în memoria părinților ei: „Îngerii mei păzitori”

Andreea Marin a împlinit joi 48 de ani și a vrut să le arate fanilor imagini rare din arhiva de familie.

colaj andreea marin cu parintii ei in copilarie
Andreea Marin a împlinit 48 de ani joi, 22 decembrie 2022, și a vrut să le arate fanilor imagini rare din arhiva de familie. | Instagram

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, Andreea Marin a publicat un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere, alături de câteva imagini din arhiva de familie.

Citește și: Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Care a fost parcursul prezentatoarei în televiziune: „Nu se poate? Stai să vezi că se poate”

Imagini rare din arhiva de familie. Andreea Marin, mesaj emoționant în memoria părinților ei

Fosta „zână” a surprizelor a împlinit 48 de ani și este recunoscătoare pentru tot ce are și este astăzi.

Articolul continuă după reclamă

Vedeta de televiziune a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. Totodată, a împărtășit cu fanii câteva imagini de colecție, din arhiva de familie, primind numeroase aprecieri din partea internauților.

Andreea Marin a dedicat postarea părinților ei, care s-au stins din viață acum ceva timp, și pe care îi simte alături la fiecare pas. Apoi, mesajul s-a încheiat cu recunoștință pentru oamenii dragi sufletului ei, care îi sunt aproape la nevoie.

Vedeta are o poveste de viață parcă desprinsă din filme. La doar nouă ani, Andreea Marin își pierde mama într-un accident rutier, în timp ce tatăl ei se stinge din viață în anul 2015, în urma unui infarct.

„De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae.

Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu.

Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc! ❤️🙏”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor de pe rețeaua socială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În copilărie, fosta zână a surprizelor a avut parte de o cumpănă care i-a marcat întreaga viață. În mașina în care avea să se întâmple accidentul, se aflau părinții ei, dar și sora sa, Cristina, care avea pe atunci doar patru ani.

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic.

O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta', a declarat ea pentru Libertatea.

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 15 ani. Imaginea de colecție publicată de fosta prezentatoare TV: „Suntem legate”

Apoi, tatăl vedetei s-a stins din viață în anul 2015, în urma unui infarct. Andreea Marin a fost cea care a dat trista veste în mediul online.

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme…

Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă.

Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin, ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături…

Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească…

Vă mulțumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum…', a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook, la acea vreme.

Ce sumă de bani vrea Isabela de la Daniel Onoriu, după ce a intentat divorțul. Pilotul a acuzat-o de șantaj... Adevărul despre silueta Monicăi Anghel: „Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul”. Cum a răspuns artista acuzațiilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x