Arnold Schwarzenegger se iubește cu o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el. Cum arată logodnica sa

Arnold Schwarzenegger a fost întotdeauna dorit de cele mai frumoase femei din lume. Sex-simbolul internațional ajuns la 73 de ani se laudă cu o carieră impresionantă, dar nu îi merge rău nici în plan sentimental. Celebrul actor se iubește cu o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el.

Arnold Schwarzenegger se iubește cu o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el

profimediaimages.ro

Arnold Schwarzenegger nu a stat să plângă prea mult după fosta sa soție, Maria Shriver, căreia i-a spus adio în 2011. Actorul în vârstă de 73 de ani și-a găsit din nou fericirea în brațele unei blonde. Starul din ''Terminator'' se iubește de 7 ani cu Heather Milligan, iubita cu 27 de ani mai tânără decât el.

Cum arată logodnica lui Arnold Schwarzenegger

Heather Milligan, în vârstă de 46 de ani, este femeia care i-a sucit mințile lui Arnold Schwarzenegger. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de nu mai puțin de 27 de ani, dragostea lor a fost mai puternică decât acest amănunt. Se pare că actorul de la Hollywood nu a ținut cont de gurile rele și a făcut ce i-a dictat inima.

Arnold Schwarzenegger a fost cucerit de farmecul și frumusețea superbei blondine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Povestea lor de dragoste a început în 2013, când fanii i-au văzut pentru prima dată împreună. În acel an, paparazzi i-au surprins în ipostaze tandre în Santa Monica, potrivit dailymail.co.uk. Atunci Heather Milligan avea 38 de ani, iar Arnold Schwarzenegger 66. Deși au trecut 7 ani de la primele lor întâlniri, sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Cu ce se ocupă Heather Milligan

Heather Milligan este de profesie fizioterapeut. Pe lângă dragoste, cei doi îndrăgostiți au fost uniți și de pasiunea pentru sport. Arnold și Heather sunt văzuți adesea colindând străzile pe bicicletă.

Heather Milligan deține Elite Ortho Sport, o clinică de fizioterapie din Los Angeles, unde se recuperează sportivii profesioniști.

Arnold Schwarzenegger are o familie numeroasă

Arnold Schwarzenegger nu are copii cu Heather Milligan. În schimb, actorul are cinci copii cu alte două femei. Din căsnicia cu Maria Shriver au rezultat 4 copii: Katherine (1989), Christina (1991), Patrick (1993) și Christopher (1997). El este, de asemenea, tatăl lui Joseph Baena, care s-a născut pe 2 octombrie 1997, după ce Arnold a avut o aventură cu menajera sa. Joseph s-a născut la doar cinci zile după fiul său Christopher.

Menajera lui, Mildred Baena, a fost însărcinată cu copilul lui Arnold în același timp în care fosta soție a starului din ''Comando'' aștepta să dea naștere celui de-al patrulea copil, potrivit goalcast.com.

Citește și: Copilul din flori al lui Arnold Schwarzzeneger îi seamănă leit. Cum arată Joseph Baena, băiatul făcut cu o servitoare

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri