Arnold Schwarzenegger și fiul lui, selfie în sala de forță. Cu ce exerciții își „torturează” actorul fiul

Arnold Schwarzenegger și fiul lui, Joseph Baena, au făcut un selfie împreună în sala de forță, iar tânărul de 23 de ani a menționat cu această ocazie cu ce exerciții îl „torturează” tatăl lui.

Arnold Schwarzenegger și fiul lui în vârstă de 23 de ani, Joseph Baena, au făcut un selfie în sala de antrenamente

Profimedia

Arnold Schwarzenegger și fiul lui în vârstă de 23 de ani, Joseph Baena, petrec mult timp în sala de forță, împreună sau separat, iar recent, au făcut și un selfie după o sesiune de sport. Joseph Baena a profitat de ocazie ca să spună și cum este să te antrenezi când tatăl tău este marele actor din Terminator și care au fost exercițiile cu care tatăl lui l-a "torturat" în acea zi.

Fotografia a fost postată pe Instagram și îi înfățișează pe Arnold Schwarzenegger și pe fiul lui, Joseph Baena, printre fiare și aparate de forță.

Și Arnold Schwarzenegger, și fiul lui poartă măști de protecție și sunt transpirați, semn că au trecut prin niște exerciții solicitante. Arnold Schwarzenegger are și o pereche de ochelari de soare la ochi.

Citește și: Cum arată Arnold Schwarzenegger la 6 luni după ce a fost operat pe cord deschis. Actorul refuză să îmbătrânească

La descrierea fotografiei, fiul lui Arnold Schwarzenegger a glumit și a spus că o să aibă parte de dureri în tot corpul, pentru că are unul dintre cei mai severi antrenori.

„Acest selfie a fost făcut cu câteva clipe înainte ca tatăl meu să îmi sugereze să „forțez repetițiile” până la finalul antrenamentului. Trebuie să te implici sută la sută, să depui tot efortul și să nu trișezi DELOC atunci când te antrenezi cu el, așa că vă dați seama că mâine o să mă doară tot corpul”, a scris Joseph Baena la descrierea fotografiei.

Tânărul a înșirat câteva dintre exercițiile pe care le face cu tatăl lui: „Exercițiul de presă la bancă, coborâri cu greutăți etc... Din fericire, partenerul meu m-a ajutat să duc totul la bun sfârșit. Aceasta este doar o altă abordare excelentă a antrenamentelor și o modalitate grozavă de a-ți mări corpul și de a căpăta forță! Încercați cu partenerul dvs de antrenament”, și-a încheiat postarea de pe Instagram fiul lui Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger a comentat și el la postarea pusă de fiul lui pe Instagram printr-un emoticon cu „un braț cu mușchi”, care înseamnă „forță".

Joseph Baena, fiul pe care Arnold Schwarzenegger îl are cu o fostă menajeră

Joseph Baena a mers pe urmele lui Arnold Schwarzenegger ca să devină culturist și chiar a recreat unele dintre ipostazele celebre de pe vremuri ale tatălui lui.

Tânărul de 23 de ani este copilul actorului și al fostei sale menajere, Mildred Baena, lucru dezvăluit public abia în 2011.

Vedeta Terminator mai are, de asemenea, patru copii - Patrick, Katherine, Christina și Christopher - cu fosta soție, Maria Shriver. Chiar în aprilie 2021, Patrick și Joseph s-au bucurat împreună de o ieșire rară în public. Cei doi, alături de iubita lui Joseph, Nicky Dodaj, au fost fotografiați în drumeție. Cei doi frați vitregi nu mai fuseseră văzuți în public înainte până atunci.

Ultimele știri