Cum arată Arnold Schwarzenegger la 6 luni după ce a fost operat pe cord deschis. Actorul refuză să îmbătrânească

Arnold Schwarzenegger, faimosul actor în vârstă de 73 de ani, continuă să se mențină în formă, chiar și după operația pe cord deschis din octombrie 2020.

Celebrul actor, care a fost și guvernatorul Californiei, a fost surprins făcând sport din nou.

profimedia

Actorul continuă să-și surprindă fanii cu aparițiile sale de excepție, fiind mereu în formă. Recent, Arnold a fost surprins plimbându-se cu bicicleta pe plaja Venice.

Cum arată Arnold la 6 luni după ultima operație pe cord

Prima sa operație pe cord a fost în 1997, când acestuia i-a fost înlocuită o valvă la inimă deoarece se născuse cu valvă aortică bicuspidă. Pentru a-i liniști pe fani, Arnold Schwarzenegger a postat fotografii din patul de spital pe paginan sa de Twitter în care îi asigura pe toți că se simte bine și îi mulțumea echipei medicale care l-a îngrijit.

În 2018, actorul în vârstă de 73 de ani, a suferit o altă operație la inimă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles când a avut nevoie de o înlocuire de valvă pulmonară. O persoană apropiată actorului a mărturisit că atunci când s-a trezit din anestezie, Arnold a exclamat “I’m back(M-am întors)”, mărturisind că se simte foarte bine.

Citește și: Patrick Schwarzenegger, cadre incendiare la plajă. Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger când își lasă pătrățelele la vedere

Celebrul actor, care a fost și guvernatorul Californiei, a fost surprins făcând sport din nou. De această dată, el a purtat un tricou mulat care îi scoate în evidneță corpul intens lucrat la sală. Actorul și fosta lui soție Maria Shriver au împreună 4 copii, pe Katherine, în vârstă de 31 de ani, Christina, în vârstă de 29 de ani, Patrick, în vârstă de 27 de ani și Christopher care are 23 de ani.

Noua iubită a actorului este cu 27 de ani mai tânără decât el

Sex-simbolul internațional ajuns la 73 de ani se laudă cu o carieră impresionantă, dar nu îi merge rău nici în plan sentimental.

Arnold Schwarzenegger și Maria s-au despărțit în urmă cu aproape 10 ani, după ce un secret de-al actorului a ieșit la iveală. Se pare că acesta a avut un băiat, pe nume Joseph, cu menajera familiei, Mildred Baena.

În prezent, faimosul actor are o iubită cu 27 de ani mai tânără decât el, Heather Milligan, în vârstă de 46 de ani. Deși Arnold a devenit bunic pentru prima oară vara trecută, el arată mai bine decât mulți bărbați la 40 de ani, fiind extrem de atletic.

Citește și: Arnold Schwarzenegger se iubește cu o femeie cu 27 de ani mai tânără decât el. Cum arată logodnica sa

Heather Milligan, în vârstă de 46 de ani, este femeia care i-a sucit mințile lui Arnold Schwarzenegger. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de nu mai puțin de 27 de ani, dragostea lor a fost mai puternică decât acest amănunt. Se pare că actorul de la Hollywood nu a ținut cont de gurile rele și a făcut ce i-a dictat inima.

Povestea lor de dragoste a început în 2013, când fanii i-au văzut pentru prima dată împreună. În acel an, paparazzi i-au surprins în ipostaze tandre în Santa Monica, potrivit dailymail.co.uk. Atunci Heather Milligan avea 38 de ani, iar Arnold Schwarzenegger 66. Deși au trecut 7 ani de la primele lor întâlniri, sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Joseph Baena, fiul care îi calcă pe urme

Joseph Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger din aventura pe care actorul a avut-o cu menajera Mildred Baena, seamănă leit cu tatăl său. Băiatul în vârstă de 23 de ani arată ca un super-star și sucește mințile femeilor încă de foarte tânăr

Deși Arnold s-a străduit să țină totul secret, în 2011 s-a aflat de existența fiului nelegitim, lucru care a dus la destrămarea căsniciei de 25 de ani pe care actorul o avea cu Maria Shriver.

În timp, Arnold Schwarzenegger s-a apropiat de fiul său, astfel că atunci când acesta a împlinit 20 de ani, cei doi au celebrat împreună aniversarea într-o sală de sport.

Fiul său din flori, Joseph, în vârstă de 23 de ani, se pare că i-a călcat pe urme tatăl său și a dezvoltat o pasiune pentru bodybuilding, antrenându-se constant. De asemenea, el și-a început cariera în actorie, având primul său rol în comedia SF The Chariot.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri