Căutare Live

Aroganță de peste o sută de mii de euro! Ce a primit Abi Talent de la Anamaria Prodan: „Mersi de cadou, Ana!”

Abi Talent a rupt internetul în două cu aceste imagini! Ce a primit de la Anamaria Prodan?

Ce a primit Abi Talent de la Anamaria Prodan

La soare te poți uita, dar la mâna lui Abi Talent, ba! Artistul a postat pe Tik Tok un videoclip ce a strâns imediat mii de like-uri.

Aflat într-un restaurant de fițe, Abi Talent și-a arătat noua bijuterie de la încheietură: un ceas acoperit cu diamante! În timp ce prezintă accesoriul despre care s-a speculat că ar costa peste o sută de mii de euro, tânărul artist îndreaptă camera de filmat spre Anamaria Prodan și îi mulțumește pentru „cadou”:

„Mersi de cadou, Ana!”

Cine privește cu atenție ar putea bănui că este, totuși, vorba despre o glumă. În momenul în care este filmată, se poate vedea că Anamaria Prodan nu are niciun ceas la mână, iar bijuteria extravagantă se potrivește perfect cu una dintre brățările ei.

@1babyabi1_ ♬ sunet original - 1babyabi1_

Câți bani cere Abi Talent pentru un concert. Are doar 8 clase dar câștigă mai bine decât mulți artiști din România

Anamaria Prodan îl apără pe Abi Talent

Anamaria Prodan a intrat și ea în războiul început de Abi Talent cu Alex Velea. Impresara a postat un videoclip pe Instagram cu Abi și controversatul afacerist Adrian Thiess.

Ce a declarat, puteți afla, aici: Anamaria Prodan de partea lui Abi: „Din momentul ăsta o să vedeți istorie!”. Îi devine impresar?

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri