Antena Căutare

Câți bani cere Abi Talent pentru un concert. Are doar 8 clase dar câștigă mai bine decât mulți artiști din România

"V-am dat clasă cu 8 clase, sunt rege pă' România... tu încă plătești chiria”, acestea sunt versurile din melodia de peste 23 de milioane de viualizări cânatată de Abi Talent - "Rege pa România". Câți bani face artistul dintr-un singur concert? Primește mai mulți bani decât Alex Velea sau Antonia?

Câți bani cere Abi Talent pentru un concert. Are doar 8 clase dar câștigă mai bine decât mulți artiști din România
Câți banai cere Abi Talent pentru un concert

Noul fenomen al Youtube-ului are 18 ani și provine dintr-o familie care locuiește la marginea Buzăului. Numele lui real este Alberto Panțic iar tatăl lui, Julien, este cunoscut în zonă ca având ceva probleme cu legea.

Un episod care a contribuit din plin la capitalul de celebritate a lui Abi îl reprezintă conflictul pe care acesta îl are cu Selly.

Câți banai cere Abi Talent pentru un concert?

Într-un live pe Instagram cu Irina Deaconescu, Abi nu a ezitat să-și arate averea obținută pe o zi. Acesta s-a lăudat că cere pentru un concert între 3 și 4 mii de euro. Materialul video este distribuit pe YouTube în luna mai 2019, între timp, cel mai probabil tariful acestuia a crescut.

Articolul continuă după reclamă

Făcând o comparație, Alex Velea are un onorariu de 4.500 de euro, în timp ce soția sa, Antonia, primește 5.000 de euro.

Citește și: Mesajul lui Alex Velea pentru Abi Talent

Eroul lumii! Leonardo DiCaprio a salvat un bărbat de la înec, în timp ce se afla pe iahtul său, în vacanța de sărbători... Anamaria Prodan de partea lui Abi: „Din momentul ăsta o să vedeți istorie!”. Îi devine impresar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x