Aşa a aflat Delia despre moartea Stelei Popescu: "Am intrat într-o stare urâtă"

Vestea că Stela Popescu a murit a şocat pe toată lumea! Actriţa a lăsat un gol imens în sufletul românilor, iar printre persoanele cunoscute care şi-au exprimat regretul se numără şi Delia.

Vestea că Stela Popescu a murit a şocat pe toată lumea! Actriţa a lăsat un gol imens în sufletul românilor, iar printre persoanele cunoscute care şi-au exprimat regretul se numără şi Delia.

"Am dat pe toate canalele de ştiri şi am intrat aşa într-o stare... Am avut o senzaţie ciudată pentru că am asociat-o mereu cu copilăria, cu multe lucruri. Important este ce a lăsat în urmă, dacă mă întrebi pe mine. A fost o veste tristă", a declarat Delia.

CITEŞTE ŞI Interviu exclusiv! Alexandru Arşinel, declarații sfâșietoare, în lacrimi, după moartea Stelei Popescu: "Sunt supărat pe ea. Probabil ne vom întâlni, nu peste mult timp..."

Ce spunea Stela Popescu despre moarte este emoționant: "Cei de sus nu vor ca noi să plângem, vor să ne vadă puternici!”

Administratorul clădirii în care locuia Stela Popescu spune adevărul: "A coborât greu din taxi şi mi-a zis să o ajut"

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri