AS.ro LIVE | Dan Negru, dezvăluire spumoasă despre momentul în care Dan Petrescu s-a deghizat: "Mi s-a părut cel mai frumos gest"

Dan Negru a vorbit, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, despre un moment fabulos cu Dan Petrescu. Pe vremea când Petrescu juca la Chelsea, acesta a participat la un show realizat de vedeta Antena 1.

AS.ro LIVE | Dan Negru, dezvăluire spumoasă despre momentul în care Dan Petrescu s-a deghizat: "Mi s-a părut cel mai frumos gest"

antena 1

Dan Negru a vorbit despre momentul fabulos în care Dan Petrescu s-a deghizat în albinuţă într-un show. Vedeta Antena 1 a dezvăluit că, deşi era un adevărat star la Chelsea la acel moment, Petrescu a acceptat promovarea lansată de "Omul Revelioanelor". Una dintre fiicele fostului mare internaţional român a fost cea care l-a convins să meargă la emisiunea realizată de Dan Negru.

"L-am îmbrăcat în albinuţă. Juca la Chelsea, omul era în liga mare. Am vorbit, l-am rugat să vină într-o emisiune. Vorbesc cu el după câteva zile şi îmi zice: 'Bă, a auzit fiică-mea că trebuia să vin la tine. Hai că până la urmă vin pentru fata mea'. Mi s-a părut cel mai frumos gest de omenie făcut pentru fata lui", a spus Dan Negru în exclusivitate la AS.ro LIVE (link https://as.ro/diverse/asro-live-invitatul-lui-catalin-oprisan-de-astazi-de-la-ora-1030-este-dan-negru-povesti-savuroase-cu-omul-revelioanelor-15562.html).

Dan Petrescu, poveste fabuloasă cu Messi

Dan Negru a vorbit şi despre o întâmplare fabuloasă cu Lionel Messi (link https://as.ro/diverse/exclusiv-asro-live-dan-negru-poveste-fabuloasa-cu-lionel-messi-trage-tare-o-bubuie-si-unde-crezi-ca-ajunge-mingea-15568.html ). Prezent la un meci între Barcelona şi Chelsea, Dan Negru a primit o "pasă perfectă" de la starul argentinian.

"Am fost la un meci Barcelona - Chelsea. Am luat bilete proaste, am luat în spatele porţii. Eram mai mulţi, şi cu echipa mea şi cu soţia. În spatele porţii stând, era minutul 87. Era 1-1 şi Chelsea trăgea de timp. Messi trage tare, o bubuie şi unde crezi că ajunge mingea? La Negru în braţe.

Unul din spate mi-a luat mingea. Portarul lui Chelsea, în loc să ia multe mingi de unde erau, a zis să o ceară pe aia din tribună. Oamenii trăgeau de timp. Tot stadionul făcea "huuu". Şi unul din spate îmi bagă un pumn, îmi ia mingea şi o aruncă", a dezvăluit Dan Negru în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Emisiunea AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10.30, pe www.as.ro/live. Invitatul emisiunii de luni va fi Helmut Duckadam.

Ultimele știri