Augustin Viziru, imaginea adorabilă cu fetița sa. Cât de mult a crescut și cu cine seamănă micuța

Augustin Viziru se mândrește cu fiica sa pe rețelele sociale și reușește să cucerească inima prietenilor virtuali de fiecare dată.

Augustin Viziru se mândrește cu fiica sa pe rețelele sociale

Instagram

Augustin Marin Viziru Petre, cunoscut pe numele de Augustin Viziru, este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară. Acesta a impresionat de fiecare dată prin rolurile sale, prin talentul în arta actoricească, dar și prin felul său de a fi. Printre producțiile în care a interpretat un rol important se numără Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Poveste de cartier, Regina, Aniela, Iubire și onoare, Legații, O grămadă de caramele, dar și Îngeri pierduți.

Deși nu a mai apărut de foarte mult timp pe micile ecrane ale telespectatorilor și își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, actorul este foarte activ pe rețelele sociale, unde împărtășește cele mai speciale și frumoase momente cu prietenii virtuali.

Citește și: Poza rară pe care Augustin Viziru a postat-o cu familia sa. Cine este iubita lui

Printre fotografiile sale din mediul online se regăsesc și cele cu fiica sa, Maria. Acesta atrage de fiecare dată privirile urmăritorilor săi cu cele mai adorabile poze, în care micuța sa este foarte simpatică, drept dovadă stă ultima imagine de pe Instagram cu cea mică.

Un lucru este evident, Augustin Viziru se mândrește cu o fetiță superbă și nu ezită să se laude cu acest lucru de câte ori are ocazia.

Augustin Viziru, imaginea adorabilă cu fetița sa

De curând, actorul a publicat în mediul online o imagine extrem de simpatică cu fiica sa, care a atras toată atenția internauților. Maria este o fetiță foarte frumoasă și a reușit să topească mii de inimi cu trăsăturile sale adorabile.

Se pare că a moștenit forma ochilor de la tatăl său, însă semănă izbitor cu mama sa, lucru evident din imaginile publicate de Augustin pe Instagram.

"Love forever!❤️", a fost descrierea pe care a adăugat-o acesta.

Fotografia a strâns mai bine de 6.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive din partea celor care îl apreciază.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească actorului că are o fetiță extrem de frumoasă și că i-a cucerit cu superbele sale trăsături.

"Doamne, cât e de frumoasă ❤️❤️❤️" sau "❤️❤️❤️Scumpete de fetiță🥰", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și cuvinte de laudă.

Citește și: Augustin Viziru se mândrește cu o minune de fetiță. Cum arată micuța Maria

Augustin Viziru este discret în ceea ce o privește pe mama copilului său. Vedeta a postat pe rețelele sociale o singură fotografie cu iubita lui, de Crăciun.

Ultimele știri