Antena Căutare

Aurelian Temișan nu poate sta departe de scenă! Artistul își sărbătorește ziua de naștere în timp de pandemie! Își invită fanii la petrecerea lui | Video

Pandemia de coronavirus i-a afectat nespus de mult pe artişti. Mulţi dintre ei şi-au mutat activitatea în mediul online pentru a fi aproape de admiratori. Aurelian Temișan s-a adaptat vremurilor dificile și nu poate sta departe de public nici măcar de ziua sa.

Aurelian Temișan

Facebook/ Aurelian Temișan

Artiștii au înlocuit scena cu o canapea confortabilă, iar principalul ajutor pentru a fi alături de fani a fost telefonul dotat cu o cameră performantă. Și Aurelian Temișan s-a adaptat vremurilor dificile și nu poate sta departe de public nici măcar de ziua sa.

Carismaticul artist va sărbători pe 3 iunie împlinirea a 48 de ani în direct, căci va susține un concert în mediul virtual la care sunt așteptați toți, cu mic, cu mare. Artistul le promite fanilor săi cel mai tare concert online!

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier: "Nu știu ce au văzut ochii mei. Era punctul mort!" În ce stare se află artistul

Vremurile pe care le traversăm acum, fără precedent pentru noi toți, au lovit puternic în special lumea artistică, vedetele autohtone intrând într-o pauză forțată de mai bine de două luni. Dar cum situațiile disperate cer măsuri ingenioase, iată că cei mai mulți artiști s-au repliat repede, găsind modalități de a se întâlni cu fanii.

"E un moment istoric și pentru mine"

Aurelian Temișan, care peste doar câteva zile va împlini 48 de ani, le promite fanilor săi o aniversare de proporții, deoarece aceștia au ocazia să-l sărbătorească live, într-un mod inedit, prin intermediul platformei vStage.ro.

"E un concert cu trupa, e primul de acest fel, un moment istoric și pentru mine, să am un concert cu publicul în suflet și în minte, gândindu-mă la cum reacționează el de fiecare dată când apar și când cânt mai ales melodiile lor preferate. Mai ales că fiecare se regăsește în cel puțin o melodie din cele pe care le cânt.
Din 30 de ani de carieră, bătuți pe muchie, cel puțin 10 m-au prins cântând de ziua mea, ba chiar o dată jucând în spectacolul Chicago', pe 3 iunie… Acum, toți care vor lua bilete vor sta în primul rând!

Nu va mai fi ca la o sală de spectacole în care mulți se bat pentru primele rânduri, în special pentru primul rând, să fie aproape de artist și de pulsul scenei, ci fiecare va fi acolo, în primul rând, de pe fotoliu, de pe canapea, de pe scaun, în picioare, cu boxele date la maxim, să cânte, să își înveselească toți membrii familiei pentru că asta este ideea, să aducem bucurii în casele lor, a celor care ne iubesc și ne urmăresc de atât timp, publicul nostru fidel!", a mărturisit simpaticul jurat de la Te cunosc de undeva!

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, împreună de un sfert de secol!

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai admirate, dar și mai discrete cupluri din showbizul autohton, cei doi, părinții unei fetițe minunate, Dora, fiind deja căsătoriți de un sfert de secol.

Aurelian Temișan nu poate sta departe de scenă! Artistul își sărbătorește ziua de naștere în timp de pandemie! Își invită fanii la petrecerea lui | Video

Aurelian Temișan, soția și fiica

Se încinge atmosfera! Delia face TWERK și o face mai bine decât Nicki Minaj! Și-a înnebunit fanii cu un dans SUPER HOT | Video

În ziua în care au împlinit 25 de ani de când s-au cunoscut, artistul a publicat un mesaj pe contul de socializare și a atașat un colaj de fotografii, în care le arată tuturor, cum arăta alături de soția lui, în anul 1995.

„25 de ani. Sfert de veac.
13 ianuarie 1995… 13 ianuarie 2020

În momentul în care cunoști un om, nu te poate duce gândul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi. Dacă în seara în care ne-am cunoscut (când a venit ea spre mine, întrebându-mă cum aș vrea să mă prezinte), aș fi putut anticipa că vor trece anii așa, i-aș fi spus: „domnișoară Monica, prezintă-mă simplu… soțul tău'. Sunt recunoscător vieții (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat și cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumoșii oameni ce mi-au fost și îmi sunt alături), pentru viitorul (care deși nesigur, mă motivează și mă mobilizează)… pentru TOT. Monica, Dora, de astăzi pornim în cel de-al doilea pătrar al vieții", a fost mesajul postat de Aurelian Temișan pe contul de socializare.

Aurelian Temișan nu poate sta departe de scenă! Artistul își sărbătorește ziua de naștere în timp de pandemie! Își invită fanii la petrecerea lui | Video

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier: "Nu știu ce au văzut ochii mei. Era punctul mort!" În ce stare ... O adevărată inspirație în carantină! Jennifer Lopez a cucerit internetul cu fotografiile ei! Artista nu se lasă intimida...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x