Căutare Live

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier: "Nu știu ce au văzut ochii mei. Era punctul mort!" În ce stare se află artistul

Problemele se țin lanț de Dorian Popa. Artistul a fost implicat, joi, într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs la câțiva kilometri de la ieșirea din București, pe DN1.

Dorian Popa

Facebook/ Dorian Popa

Problemele se țin lanț de Dorian Popa. Artistul mărturisea în urmă cu câteva zile că are probleme de sănătate din cauza accidentului de la genunchi pe care l-a suferit în urmă cu câțiva ani într-o competiție, iar acum a fost implicat într-un accident de circulație.

Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier pe DN 1

Dorian Popa a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 1, la câțiva kilometri de la ieșirea din București, în această după-amiază. Este vorba despre un impact între bolidul său și un microbuz.

"Regele pătrățelelor" a rupt tăcerea! Dorian Popa nu poate deveni tată. Ce îl împiedică pe artist să facă un copil cu Claudia Iosif: "Trebuie să urmez nişte paşi"

Potrivit declarațiilor sale de pe Instagram, vina îi aparține. Într-o filmare realizată chiar de el de la locul incidentului, a spus că nu s-a asigurat când a schimbat banda de mers. Nu s-au înregistrat victime, însă microbuzul pe care l-a lovit, cât și mașina sa, au fost avariate.

„Hâtz, Johnele,hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a fost mesajul postat de Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier: "Nu știu ce au văzut ochii mei. Era punctul mort!" În ce stare se află artistul

După ce s-a înțeles cu șoferul microbuzului în legătură cu accidentul, artistul a mers cu bolidul său în service, de unde a făcut câteva înregistrări video pe care le-a împărtășit cu fanii, pe rețelele de socializare.

Dorian a mai fost implicat într-un accident rutier

În februarie 2019, mașina artistului a lovit un alt vehicul aflat în trafic. Ambele mașini au suferit ”șifonări” ușoare. Acesta și-a cerut scuze față de pasagerii din mașina lui, iar rezultatul alcooltestului a ieșit negativ.

Dorian Popa, victima hoților! Incredibil ce i-au furat și unde au fost găsite obiectele: "Hoțule, să moară..."

„Da, am avut un accident. S-ar putea ca eu să fiu de vină. Am plecat de la semafor pe verde, dar cei din faţa mea n-au plecat şi n-am mai putut frâna. Pe jos e un fel de mâzgă şi alunecă destul de tare. Maşina mea nu a frânat”, povestea atunci vedeta.

Simona Gherghe vorbește pentru prima oară despre problemele pe care le-a avut cu cei doi copii: „Nici nu îndrăzneam să m... Aurelian Temișan nu poate sta departe de scenă! Artistul își sărbătorește ziua de naștere în timp de pandemie! Își invit...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x