Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Adevărul despre viața plină de excese a lui Avicii! Droguri, alcool și chiar 60 de ore de nesomn au dus la moartea artistului la 28 de ani

Tim Bergling, DJ-ul suedez cunoscut sub numele de Avicii, care s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute, la vârsta de 28 de ani, a avut o viață plină de vicii, iar acum detalii incredibile au ieșit la iveală.

Tim Bergling, DJ-ul suedez cunoscut sub numele de Avicii, care s-a stins din viață la sfârșitul săptămânii trecute, la vârsta de 28 de ani, a avut o viață plină de vicii, iar acum detalii incredibile au ieșit la iveală.

S-a bucurat din plin de succes cu piesele ”Levels” ori ”Wake Me Up” și a luat parte la cele mai inedite evenimente, dar a plătit cu prețul vieții toate sacrificiile făcute. Ba mai mult, medicii l-au obligat să se oprească după ce a suferit o pancreatită acută şi au fost nevoiţi să-i extirpeze apendicele şi vezica biliară.

"Sunt atât de ocupat încât de multe ori nici măcar nu ştiu în ce oraş mă aflu", sau "pot să mă închid într-un studio de înregistrare şi să stau şi 60 de ore fără să dorm", declara regretatul DJ suedez. Acesta era ritmul său de viaţă, potrivit interviurilor acordate publicaţiilor Times sau The National, scrie Agerpres.

„Lucrez intens, nu am nicio problemă să stau în studio 60 de ore fără somn, încercând ca un maniac diferite melodii. Pentru mine asta nu e o problemă”, declara Avicii în 2012.

"Călătoreşti mult, trăieşti într-o geantă de voiaj, mergi în toate părţile şi eşti servit gratis cu alcool. Eşti văzut ca un ciudat dacă refuzi să bei", se justifica tânărul într-un interviu pentru revista GQ. A renunţat la băutură, dar răul făcut sănătăţii sale era ireparabil. A fost internat din nou în 2014 cu greaţă, febră şi infecţie la bilă.

A fost nevoit să-şi anuleze mai multe spectacole şi să renunţe la inaugurarea propriului său hotel din Miami, unde o cameră costă 800 de dolari. "Mi-am luat o lună de odihnă obligatorie, dar mă aflam în studio 12 ore pe zi, apoi am început să călătoresc", povestea el. "Dacă vrei să faci parte din această industrie trebuie să pui muzică peste tot şi să te afli în toate părţile", mărturisea Avicii.

Avicii a murit pe 20 aprilie, în Oman. Cauza decesului DJ-ului suedez este deocamdată un mister, însă artistul avea probleme de sănătate de mai mulţi ani.

Recomandari