Căutare Live

După vara cu 100 de prieteni, dansul e la putere! Baletul Furnix Team se pregătește de cel mai nou sezon "Te cunosc de undeva!"

Sunt plini de viață, efervescenți, mereu activi și puși pe glume, dar mai ales pe dans. În vara cu 100 de prieteni, de la Antena 1, s-au alăturat și cei de la Furnix Team, baletul emisiunilor tale preferate.

Băieții lucrează intens pentru coregrafiile din cel mai nou sezon "Te cunosc de undeva", care va începe din toamnă, la Antena 1. Ce-și doresc pentru vara aceasta? Dans, să fie cu mult dans și voie bună.

"Nu uitați să ne urmăriți, din toamnă, la Antena 1!", au strigat la unison cei de la Furnix Team, maeștrii dansului inclusiv la iUmor și X Factor.

Citește și:

Delia, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Artista ne oferă recomandări de posibile vacanțe în Romania!

Ai vara cu 100 de prieteni, la Antena 1

Și în acest sezon cald, dar ceva mai atipic, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”! Staruri, vedete de televiziune și nu numai îți dezvăluie zilnic ce planuri de vacanță au, ca să-ți demonstreze că pandemie de coronavirus ne poate ajuta să descoperim lucruri noi! Vezi ce fac vedetele tale preferate în această vară, aici!

Mirela Vaida, la povești cu Veronica și Viorel Stegaru. Emisiunea „Acces Direct” revine din 17 August, la Antena 1... Poți să crezi că a născut trei copii? Antonia, luată la rost de fani după ce a postat imaginea în costum de baie, pe pla...
Ultimele știri