Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tu știi cum se face stand-up vara? Dan Badea, prezentator iUmor, te invită să stai la povești cu prietenii: "Haideți și voi, suntem 100!"

Pe Dan Badea îl știm de la iUmor, din culise, de unde face pe prezentatorul. Îl vedem și pe scenele de stand-up comedy, unde publicul îl aplaudă îndelung. Vara aceasta, Dan Badea e pus pe glume în aer liber, căci doar acolo se poate. 

Munte, mare, filmări, peste tot cu distanțare, dar cu același entuziasm. Dan Badea ne-a povestit în cadrul campaniei "vara cu 100 de prieteni" ce tonus are pentru această perioadă atipică.

"Haideți și voi, suntem 100 de prieteni care vrem să stăm la povești", spune actorul.

Vezi și: Delia, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Artista ne oferă recomandări de posibile vacanțe în Romania!

Ai vara cu 100 de prieteni, la Antena 1

Și în acest sezon cald, dar ceva mai atipic, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”! Staruri, vedete de televiziune și nu numai îți dezvăluie zilnic ce planuri de vacanță au, ca să-ți demonstreze că pandemie de coronavirus ne poate ajuta să descoperim lucruri noi! Vezi ce fac vedetele tale preferate în această vară, aici!

Recomandari