Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

A înșelat-o cu „tipa cu păr frumos”. S-au bătut într-un lift și au ajuns subiect de glumă în întreaga lume! Iubire, intrigi și mulți, mulți bani!

Beyonce şi Jay-Z, o dragoste desprinsă, parcă, din filme. Iubire, intrigi, faimă şi bani. Iată povestea celui mai puternic cuplu din lume.

Beyonce și Jay-Z, poveste de dragoste ca-n filme

Profimedia

Beyonce și Jay-Z sunt, de departe, cel mai bogat și mai puternic cuplu al lumii. Povestea lor de dragoste a început printr-o colaborare muzicală, însă, după ceva vreme, și-au dat seama că sunt suflete pereche.

La șase ani de relație, Jay-Z și-a făcut curaj și a cerut-o pe frumoasa Beyonce în căsătorie. Logodna a avut loc în Paris, iar inelul, despre care s-a vorbit ani la rând, a fost unul cu adevărat spectaculos.

Marele eveniment a avut loc în 2008, în mare secret. Primele imagini de la nuntă au apărut abia după câțiva ani. Pentru a purta mereu cu ei această zi specială, Beyonce și Jay-Z și-au tatuat data nunții pe degete.

În 2012, s-a născut prima lor fiică, Blue Ivy, iar în 2017, Beyonce a dat naștere gemenilor.

Relația lor nu a fost una ferită de scandal și de drame. Au existat tot felul de speculații cu privire la căsnicia lor. S-a spus, la un moment dat, că erau la un pas de divorț, însă au reușit mereu să depășească problemele apărute și au demonstrat tuturor că sunt cel mai puternic și sudat cuplu.

Supercuplul nu are doar o poveste de dragoste impresionantă. Și pe plan financiar, tot ei sunt în top, fiind numiți, în 2009, cea mai bogată pereche de la Hollywood, cu o avere estimată la 162 de milioane de dolari.

Beyonce a declarat în repetate rânduri că soțul ei este cel care a susținut-o necondiționat și și-a exprimat sentimentele de multe ori sentimentele prin piesele sale. Una dintre cele mai emoționante fiind „You Are My Rock”.

Sursa: Antena Stars

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro