Bianca Drăgușanu a vrut să se pozeze într-o poziție senzuală, dar un detaliu i-a uluit pe fani. Ce au observat la talia vedetei

Bianca Drăgusanu a fost pe buzele tuturor în ultima perioadă, însă vedeta nu ține cont de zvonuri și se relaxează în cele mai exotice destinații.

La vârsta de 38 de ani, Bianca Drăgușanu impresionează publicul cu formele sale apetisante și aspectul plăcut

Instagram

La vârsta de 38 de ani, Bianca Drăgușanu impresionează publicul cu formele sale apetisante și aspectul plăcut. Aceasta este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul autohton, iar acest lucru este vizibil din aparițiile televizate sau din mediul online.

Frumoasa blondină a plecat într-o vacanță bine meritată în Maldive, unde s-a relaxat și a făcut câteva fotografii pentru a împărtăși fiecare moment din viața ei cu cei 1.1 milioane de urmăritori de pe contul oficial de Insagram.

Ce au observat fanii la talia Biancăi Drăgușanu

Prrintre cele mai exotice destinații în care a fost Bianca Drăgușanu se numără și Maldive. Aceasta s-a bucurat din plin de soarele strălucitor și de nisipul auriu, iar pentru a imortaliza aceste momente unice și-a făcut câteva fotografii, pe care le-a publicat și pe rețelele de socializare.

Citește și: Bianca Drăgușanu, surprinsă în ipostaze incendiare. Diva face ravagii în Maldive, cu picioarele interminabile și posterioul bombat

Recent, diva a publicat o imagine incendiară, în care și-a dorit să transmită senzualitate, a reușit acest lucru, însă un detaliu i-a uluit pe fani.

Este evident faptul că Bianca Drăgușanu este posesoarea unui trup de zeiță cu care pune pe jar publicul masculin și atrage toate privirile, iar acest lucru se poate observa și din fotografiile sale din mediul online.

Detaliul pe care l-au observat fanii a fost talia de viespe a fostei asistente TV. Aceasta se laudă cu o siluetă de invidiat și un corp de-a dreptul spectaculos. De asemenea, costumul de baie la care a apelat îi scoate în evidență posteriorul de braziliancă, bustul generos și talia foarte subțire.

Pe lângă costum de baie albastru și format din două piese, diva a mai accesorizat o pereche de cercei și un ceas, care se potrivesc de minune cu ținuta ei.

Fotografia a strâns aproape 15.000 de aprecieri din partea oamenilor care o îndrăgesc pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale incendiare, însă de data aceasta a trecut la un alt nivel. Frumoasa blondină a atras toate privirile asupra ei și le-a făcut o bucurie prietenilor din mediul online.

Citește și: Iluzia optică care a încins imaginația fanilor. Ipostaza provocatoare în care s-a lăsat pozată Bianca Drăgușanu

Formele sale apetisante și aspectul său fizic sunt apreciate de foarte multe persoane de pe rețelele de socializare. Vedeta îmbracă cele mai sexy ținute, care îi pun într-o lumină bună atuurile fizice și frumoasele trăsături ale feței.

Ultimele știri