Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Bianca Drăgușanu, surprinsă în ipostaze incendiare. Diva face ravagii în Maldive, cu picioarele interminabile și posterioul bombat

La 38 de ani Bianca Drăgușanu continuă să fie una dintre cele mai sexy vedete din showbizul autohton. În vacanța din Maldive, diva a pozat în ipostaze incendiare, spre încântarea fanilor.

Bianca Drăgușanu, apariții incendiare în Maldive

Instagram

Vedeta a plecat în vacanța de iarnă în Maldive și acolo și-a etalat formele voluptoase, în costume de baie minuscule. Bianca Drăgușanu are picioarele lungi și subțiri, talia de viespe și posteriorul de braziliancă și nu ezită să posteze imagini în care îi ies în evidență aceste auuri fizice.

Printre cele mai recente postări ale Biancăi Drăgușanu se numără o serie de fotografii realizate la apus purtând un costum de baie negru cu modele able și roșii și o bentiță asortată. Picioarele interminabile și posteriorul bombat ies în evidență în această serie de fotografii.

De asemenea, diva s-a fotografiat întinsă pe nisip, într-un costum de baie roșu, din două piese. Fanii nu ezită să reacționeze la fotografiile Biancăi, diva ajungând să adune și peste 20 de mii de aprecieri.

Citește și: Bianca Drăgușanu ia masa pe apă, în Maldive. Imaginea din vacanța de lux a blondei a strâns mai bine de 14.000 de aprecieri

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe superbe pe nume Sofia, care își dorește o surioară, ipoteză pe care mama ei nu o respinge.

„Eu vreau încă o surioară cu care să mă joc. Vrea să se numească Inna. Sincer, da, mai vreau un copil. chiar dacă mi s-a părut foarte dificilă perioada în care am fost însărcinată și nu am fost genul ăla de gravidă care să mă expun cu burta la vedere, cred că mi-ar plăcea să mai am încă un copil.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Evoluția Biancăi Drăgușanu, de la prima apariție TV și până în prezent

Bianca Drăgușanu s-a născut la Hunedoara și a avut o viață de elev destul de tumultoasă. Vedeta a schimbat trei licee: unul la Deva și două la Petroșani, absolvind studiile preuniversitare cu o medie de 8.95.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu într-o pereche de colanți mulați, la sală. Hainele care îi scot în evidență perfect silueta

Ulterior s-a înscris la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, dar a abandonat-o la scurt timp, alegând drumul televiziunii.

Bianca Drăgușanu a avut mai multe transformări de-a lungul timpului. Transformările sunt vizibile mai ales dacă ne raportăm la prima sa apariție televizată. Vedeta este de nerecunoscut în prezent și se mândrește cu noul său chip.

Bianca a ajuns vedetă după ce a pozat ca model în reviste pentru bărbați, dar și după ce a stat în preajma unor cunoscuți oameni din showbiz. La numai 16 ani Bianca Drăgușanu a apărut la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, pentru a-şi recupera un iubit de la acea vreme din Petroşani. Mai târziu, a apărut pe sticlă, dar și pe paginile revistelor, în ipostaze sexy.

Vezi cum s-a schimbat chipul Biancăi Drăgușanu, de la prima apariție TV și până în prezent >>> AICI

Recomandari