Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bianca Drăgușanu, acoperită doar de un cearșaf. Poza provocatoare publicată din vacanța în Istanbul

Bianca Dragusanu trăiește o viață luxoasă din toate punctele de vedere. Blonda își surpinde fanii cu fiecare apriție, mai ales că pozează extrem de sexy și provocator în locațiile de vis în care se duce

Bianca Drăgușanu, acoperită doar de un cearșaf. Poza provocatoare publicată din vacanța în Istanbul

Instagram / Bianca Dragusanu

Bianca a făcut o escapadă în Istanbul, acolo de unde postează zeci de clipuri zilnic cu locurile speciale în care se plimbă. Blondina are parte de mese extrem de scumpe și ieșiri în locații opulente.

De curând, Bianca a postat o fotografie care îi dezvăluie trupul de zeiță. Blonda s-a lăsat pozată chiar de dimineață în dormitorul din Turcia, acolo unde a ales să-și petreacă vacanța.

Deși a avut parte de o perioadă mai tensionată, vedeta a ales să uite trecutul și să trăiască clipa în cele mai frumoase locuri care îi aduc fericirea.

Bianca Dragusanu, posterior de braziliancă în cea mai recentă poză. Cum se lasă fotografiată dupa arestarea fostului soț

Ce studii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, născută în Hunedoara, a avut o viață de elev destul de tumultoasă. Blonda a schimbat trei licee: unul la Deva și două la Petroșani, absolvind studiile preuniversitare cu o medie foarte frumoasă: 8.95.

Ulterior s-a înscris la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, dar a abandonat-o la scurt timp alegând drumul televiziunii.

Recomandari