Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bianca Drăguşanu, atacată în public! Alex Bodi a intervenit şi a dat de pământ cu agresoarea!

Bianca Drăgușanu a fost atacată, în public! Vedeta a fost umilită și acuzată că și-ar neglija copilul.

Bianca Drăguşanu, atacată în public! Alex Bodi a intervenit şi a dat de pământ cu agresoarea!

Instagram/ Bianca Drăgușanu

Un întreg scandal a început pe contul personal de Instagram al lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a fost pusă la zid de o femeie și acuzată că nu se ocupă de fetița ei.

„Micuța Sofia ce face? Poate răspunde mama cea denaturată! Bunica nu va fi niciodată mamă!”

Alex Bodi, iubitul vedetei, a reacționat imediat. Afaceristul nu a putut privi cum iubita lui era denigrată, așa că i-a sărit în apărare.

Bianca Drăgușanu a ajuns pe primele pagini, în presa străină! Ce scriu tabloidele despre „Barbie de România”

„Eu zic să te potolești...că acum nu ai dreptate. Dacă părinții nu mai sunt împreună, ce? Te-ai găsit tu să arăți cu degetul? Ai familia ta, ai copii? Bucură-te de ei și educă-i cum crezi tu mai bine, dar sper că fără răutatea asta și negativism. Zi frumoasa fără scântei. 🙌”

Nu este prima dată când Bianca Drăguşanu este acuzată că şi-a lăsat fetiţa în grija mamei sale. Vedeta a fost criticată de nenumărate ori pentru acest lucru, însă ea şi-a dorit ca Sofia să crească înconjurată de iubirea bunicilor ei.

Dorian Popa a rămas fără bolidul de lux! Ce s-a întâmplat cu mașina în care vedeta a investit o avere: „Mă încearcă un sentiment ciudat”

Vedeta o iubeşte foarte mult pe cea mică şi încearcă mereu să o răsfeţe. Blondina îşi tratează fetiţa ca pe o prinţesă şi îi face toate poftele, iar Sofia este extrem de apropiată de mama ei.

Recomandari