Bianca Drăgușanu, imagine adorabilă alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Sofia

Bianca Drăgușanu a publicat o imagine adorabilă cu micușa sa, însă frumusețea răpitoare a Sofiei a atras toată atenția prietenilor virtuali.

Bianca Drăgușanu a publicat o imagine adorabilă cu micușa sa, însă frumusețea răpitoare a Sofiei a atras toată atenția prietenilor virtuali

Instagram

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut o minunăție de fată care le bucură sufletul în fiecare zi și le aduce zâmbetul pe față.

Vedeta este o mamă fericită și împlinită, drept dovadă stau imaginile ei de pe rețelele sociale. Aceasta are o relație extrem de strânsă și puternică cu fiica ei, Sofia, alături de care se fotografiază de fiecare dată când prinde ocazia.

De asemenea, blondina este foarte activă pe contul său de Instagram și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața sa, printre care se numără și timpul petrecut alături de fetița ei.

Cum arată acum fiica Biancăi Drăgușanu

De curând, Bianca Drăgușanu a publicta pe platformele digitale o imagine care a surprins pe toată lumea și a înduioșat inima internauților. Aceasta s-a lăsat fotografiată alături de fetița ei, iar micuța a atras toată atenția celor 1 milion de urmăritori.

Se pare că Sofia s-a transformat într-o adevărată domișioară și a moștenit cele mai frumoase trăsături ale feței de la părinții ei, în special de la Victor Slav, cel cu care se aseamănă foarte mult.

Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. Ce a ales să își facă

Blondina și fiica ei au plecat într-o plimbare ca fetele cu mașina, dar nu a ezitat să imortalizeze momentul și să îl împărtășească cu fanii de pe rețelele sociale.

"Noi❤️ #forever #one #truelove #blessed #princesssofia #👑", a fost descrierea pe care a folosit-o la imagine.

Mai mult decât atât, micuța Sofia a întors privirile cu look-ul ei adorabil. Bianca Drăgușanu i-a făcut fetiței ei două codițe și a îmbrăcat-o într-o bluziță roz care îi scoate în evidență superbele trăsături ale feței.

Imaginea a srâns mai bine de 18 mii de aprecieri, semn că blondina este apreciată de o mulțime de persoane pe rețelele sociale.

Ce s-a întâmplat între Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia s-au căsătorit în anul 2013 pe data de 6 septembrie, iar nunta au făcut-o pe data de 29 septembrie 2013, unde le-a fost alături ca nași Nicoleta Luciu și soțul ei.

Deși părea că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în anul 2014 cei doi au ales să meargă pe drumuri deparate și să divorțeze. Chiar dacă totul se terminase întrei ei, cei doi și-au reluat relația în secret, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță minunată de care au grijă împreună. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău: „Dau explicații după starea civilă”

După despărțirea definitivă de Victor Slav, Bianca Drăgușanu a avut o viața amoroasă destul de activă. În prezent, se spune că focoasa blondină are o relație cu Gabi Bădălău, cel care i-a fost alături în ultima perioadă din viața sa.

Ultimele știri