Bianca Drăgușanu nu renunță la pozele provocatoare nici în mijlocul scandalului. Cum arată body-ul pe care îl poartă

Bianca Drăgușanu nu se lasă intimidată nici când se află în mijlocul unor scandaluri și publică pe rețelele sociale cele mai provocatoare fotografii, care lasă cu gura căscată pe toată lumea.

Bianca Drăgușanu este posesoarea unui corp de-a dreptul perfect

Instagram

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai controversate și provocatoare femei din showbiz-ul românesc. Deși se află într-un scandal de zile mari, focoasa blondină nu se lasă intimidată de situație și pozează în cele mai sexy ipostaze.

La cei 38 de ani, frumoasa blondină se mândrește cu cele mai apetisant forme, cu care nu îi este teamă să se afișeze pe rețelele sociale, unde taie răsuflarea publicului masculin și nu lasă loc imaginației.

Cum arată Bianca Drăgușanu într-un body

Recent, Bianca Drăgușanu a publicat pe contul său oficial de Instagram o imagine ce lasă totul la vedere, în special posteriorul de braziliancă. Cei 1.1 milioane de urmăritori au rămas cu gura căscată atunci când i-au văzut trupul de zeiță.

Diva și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale impecabile din mediul online, cât și de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Aceasta a încins din nou atmosfera de pe platformele digitale cu o fotografie într-o ținută extrem de sexy.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cizmele care i-au scos în evidență picioarele interminabile. Ipostaza sexy în care s-a lăsat fotografiată

Body-ul negru la care a apelat frumoasa blondină îi scoate în evidență formele promițătoare, posteriorul bombat, bustul generos, talia de viespe, dar și picioarele subțiri. Imaginea a strâns rapid mai bine de 11.000 de aprecieri, semn că este îndrăgită de foarte multe persoane.

Un lucru este evident, Bianca Drăgușanu este posesoarea unui corp de-a dreptul perfect, pe care îl afișează de câte ori are ocazia în mediul online.

Pe lângă faptul că se ocupă zilnic de afacerea sa și de modul în care arată, frumoasa blondină are timp și pentru micuța sa, Sofia, alături de care petrece cele mai frumoase momente din viața sa.

Cum arată acum Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este o mamă fericită și extrem de sexy. Diva se mândrește cu o fetiță extrem de frumoasă, care i-a moștenit cele mai minunate trăsături ale feței și pe care fanii o laudă de fiecare dată când văd o imagine cu ea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, la braț cu un alt bărbat. Cine este prezența masculină alături de care a luat masa, după zvonul despărțirii

Sofia Natalia Slav are în prezent vârsta de 4 ani și este o fetiță adorabilă, dovadă stau fotografiile cu ea din mediul online.

Imaginile cu Sofia strâng foarte multe aprecieri, semn că fanii frumoasei blondine rămân fascinați de frumusețea fiicei sale.

Bianca Drăgușanu a avut o profesie total opusă și care punea foarte mult accent pe răbdare și calcule matematice, fiind contabilă.

"Primul job a fost în vânzări. Vindeam utilaje de construcţii, iar salariul nu era fix. Am terminat liceul economic, apoi m-am înscris la Facultatea de Ştiinte Economice din Petroşani, pe care am înghetaţ-o după anul II. Muncesc de la 15 ani.", a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Viva.

Ultimele știri