Bianca Drăgușanu, pozată aproape goală la geamul unui apartament luxos. Blonda și-a lăsat la vedere posteriorul de braziliancă

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc datorită aparițiilor sale extravagante și al look-ului său impecabil. Ea impresionează de fiecare dată cu outfit-uri luxoase, dar și cu fotografii în care își arată trupul de viespe.

Bianca Drăgușanu, pozată aproape goală la geamul unui apartament luxos. Blonda și-a lăsat la vedere posteriorul de braziliancă

Instagram / Bianca Dragusanu

În cea mai recentă fotografie, Bianca își etalează posteriorul de braziliancă la geamul unui apartament luxos. Blonda are un trup bine lucrat la sală și impresionează prin suplețe.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? Ce zice vedeta despre o viitoare soră pentru fiica sa Sofia

Bianca Drăgușanu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare, doar într-un body, care a lăsat cu gura căscată cei 1.1 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Cum arată și cât a crescut micuța Sofia, fata Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Natalia Sofia este fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Micuța are vârsta de patru ani și își petrece timpul atât la mamă, cât și la tată. Deseori, aceasta este îngrijită de bunica sa, mama Biancăi, care locuiește la Deva.

Victor Slav și Bianca Drăguşanu intrau într-o idilă fierbite pe platourile de filmare în anul 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, dar nu pentru mult timp, asta pentru că neînțelegerile din cuplu au dus la divorț pronunțat în anul 2014.

Citește și: Iluzie optică incendiară. Bianca Drăgușanu, într-o rochie care o face să pară dezbrăcată

Deși actele i-au separat, legătura sentimentală între cei doi a rămas neatinsă, astfel că la scurt timp după divorț cei doi s-au împăcat fără a mai ieși în fața stării civile. Imediat după ce au decis să o ia de la capăt, Bianca Drăgușanu a rămas însărcinată aducâd-o pe lume pe micuța Natalia Sofia Slav.

În toamna anului 2018, Victor Slav și Bianca Drăgușanu puneau capăt pentru totdeauna unei relații de iubire, păstrând totuși o relație apropiată pentru ca micuța Sofia să nu simtă lipsa unuia dintre părinți: „Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar ştim că vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună. Suntem doi oameni maturi, care îşi asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenţei noastre.

Vă suntem recunoscători că aţi fost mereu alături de noi şi, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectaţi alegerea. Ne dorim şi sperăm ca orice speculaţie să se oprească aici. Vă mulţumim şi vă asigurăm de toată aprecierea şi afecţiunea noastră!“, au declarat la acea vreme cei doi pentru wowbizz.

Citește și: Look imperial pentru Bianca Drăgușanu. Rochia în care arată ca o adevărată regină

Bianca Drăgușanu, extrem de mândră de rodul iubirii sale cu Victor Slav, ține să o afișeze pe micuța Sofia ori de câte ori are ocazia.

Ultimele știri