Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? Ce zice vedeta despre o viitoare soră pentru fiica sa Sofia

A avut un an cu de toate! Cu împăcări, cu despărţiri, cu reuşite pe plan profesional, dar şi cu multe controverse pe cel sentimental. Bianca Drăguşanu, micuţa Sofia, dar şi cea mai bună prietenă a vedetei au acordat un interviu în premieră, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? Ce zice vedeta despre o viitoare soră pentru fiica sa Sofia

Instagram / Bianca Dragusanu

Invitată la un interviu, Bianca a acceptat să vorbească deschis despre experiențele prin care a trecut de-a lungul anului 2020, dar și despre dorințele pe care le are în eprpectiva anului care urmează să vină.

"Sunt foarte fericită și ăsta este vibe-ul cu care mă trezec de mai bine de o lună de zile. Nu că înainte nu aș fi fost neapărat bine, dar în momentul de față sunt foarte, foarte fericită. Eu nu am știut că pot să duc atât e mult, eu nu am știut că pot ierta tât de mult. Eu nu am știut despre mine că sunt capabilă să ajung într-o situație în care efectiv nu mai găseam ieșirea și scăparea", spune Bianca privind retrospectiv la anul 2020.

Citește și: Bianca Dragusanu, posterior de braziliancă în cea mai recentă poză. Cum se lasă fotografiată dupa arestarea fostului soț

Bianca a vorbit cu o urmă de resemnare despre foștii săi prieteni la care a ținut foarte mult, dar care "s-au autoexclus" din cercul său. Și deși unii au încercat să reînnoade legătura cu vedeta, ea nu a mai găsit resurse să le mai deschidă ușa pentru a trei oară după ce a fost "trădată", după cum spune chiar ea.

„Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. (...) Este un copil foarte atent și foarte isteț, de care eu sunt foarte mândră, iar activitățile pe care le avem zilnic împreună nu fac decât să îmi dea mai multă energie șă să mă ajute să fiu un om mai bun. Orice copil trebuie să știe că există niște limite pe care nu trebuie să le depășim.”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Oana, sora Biancăi Drăgușanu. I-a fost mereu alături vedetei, la bine și la greu

Bianca Drăgușanu, va fi mamă pentru a doua oară?

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că micuța sa, Sofia, își dorește o surioară, o idee căreia nu i-ar spune nu. Blondina a mărturisit că ar vrea să mai aibă un copil, însă trebuie să găsească și partenerul ideal pentru a deveni mamă a doua oară, a declarat vedeta în cadrul interviului pentru Antena Stars.

Citește și: Iluzie optică incendiară. Bianca Drăgușanu, într-o rochie care o face să pară dezbrăcată

„Eu vreau încă o surioară cu care să mă joc. Vrea să se numească Inna. Sincer, da, mai vreau un copil. chiar dacă mi s-a părut foarte dificilă perioada în care am fost însărcinată și nu am fost genul ăla de gravidă care să mă expun cu burta la vedere, cred că mi-ar plăcea să mai am încă un copil.”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Ultimele știri