Bogdan Mocanu, imagine cu noua sa iubită. Cum au fost surprinși cei doi în mașină

Bogdan Mocanu și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine alături de iubita sa, pe care o ține secretă de o perioadă lungă de timp.

Bogdan Mocanu se mândrește cu o iubită superbă

Instagram

Bogdan Mocanu se numără printre cele mai cunoscute figuri din mediul online, unde este foarte activ și își ține prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa. Deși postează mai tot timpul pe platformele digitale, artistul a decis să își țină departe de ochii curioșilor noua relație.

Se pare că după despărțirea de Andra Voloș o altă femeie i-a furat inima tânărului. Acesta își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să îi dezvăluie identitatea celei care l-a cucerit.

Bogdan Mocanu se poate declara un bărbat fericit și împlinit, iar acest lucru este vizibil din postările sale pe rețelele sociale. Mai mult decât atât, acesta a decis să publice la InstaStory o imagine cu femeia care îl face fericit în fiecare zi.

Bogdan Mocanu, imagine cu noua sa iubită

Recent, artistul și-a luat inima în dinți și le-a prezentat celor 615.000 de urmăritori de pe contul de Instagram o imagine cu noua sa iubită. Acesta a publicat fotografia prin intermediul unui InstaStory, care a surprins pe toată lumea și a pus pe jar fanele.

Cei doi s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre, în timp ce se îmbrățișau, însă Bogdan Mocanu a avut grijă ca fața celei pe care o are la braț să fie acoperită de părul acesteia pentru a nu îi divulga identitatea.

Citește și: Cum arată casa lui Bogdan Mocanu și ce spune despre femeia care l-a cucerit după despărțirea de Andra Voloș

Cântărețul este mai îndrăgostit ca niciodată, iar de gol îl dă și descrierea pe care a ales-o pentru fotogrfie. "Happy", a fost mesajul introdus de Bogdan Mocanu pe imaginea cu noua sa iubită.

Bogdan Mocanu se mândrește cu o iubită superbă, iar chimia dintre cei doi este una evidentă. Artistul trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste alături de femeia care i-a furat inima, după despărțirea de Andra Voloș.

Ce spune Bogdan Mocanu despre femeia care l-a cucerit

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bogdan Mocanu a vorbit despre noua sa iubită, dar și-a prezentat și casa, locul unde a stat o perioadă lungă de timp alături de fosta sa iubita, Andra Voloș.

De vreo lună de zile, sunt super schimbat în bine. Sunt mai fericit, mai plin de viață. Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea cine e, de fapt. Posibil să o cunoașteți”, a declarat el.

Citește și: Românca pe care Dan Bilzerian a abordat-o pe Instagram. Cine este și cum arată Andra Voloș

Bogdan Mocanu se bucură de o carieră de succes în industria muzicală, dar și de o frumoasă poveste de dragoste alături de o superbă brunetă.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri