Românca pe care Dan Bilzerian a abordat-o pe Instagram. Cine este și cum arată Andra Voloș

Andra Voloș este un nume cunoscut în peisajul monden. Șatena este fotomodel în străinătate și, deși frecventează de ani bune cercuri selecte, ea s-a făcut cunoscută odată cu participarea la o emisiune matrimonială.

Andra Voloș este un nume cunoscut în peisajul monden

Instagram

Acolo a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, vlogger și cântăreț de manele. Cei doi s-au iubit mai bine de un an, însă relația lor s-a destrămat recent, iar Andra s-a întors în Italia, acolo unde locuia cu mama sa.

Cu toate că este singură, frumoasa șatenă nu duce lipsă de admiratori cu nume sonor. Formele voluptoase ale Andrei Voloș l-au impresionat chiar și pe Dan Bilzerian, care a abordat-o pe Instagram.

”Nu l-am cunoscut, nu l-am văzut niciodată în viața mea. (...) Toată lumea mă judeca, îmi ziceau 'Ai fost aia a lui Dan Bilzerian'. Nu am fost, dacă eram îmi asumam. Eu în perioada aia am văzut costumul ăsta de baie la el, l-am comandat, am pozat în el și i-am dat tag. A început să-mi scrie, mi-a dat like-uri.”, a spus ea la Antena Stars.

Happiness by the bridge...

O postare distribuită de Andra Volos (@andravolos) pe

Și asta nu este tot. Șatena a primit o ofertă din partea agenției de modele pe care Bilzerian o are.

”M-a invitat în Los Angeles, dacă voiam să fac parte din echipa lui. Nu am răspuns niciodată la mesaje, nu am vrut.”, a spus fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

can you guess my favorite color?

O postare distribuită de Andra Volos (@andravolos) pe

Ultimele știri