Bogdan Mocanu, mesaj emoționant pentru tatăl său. Cum arată cel care l-a crescut: "El este tatăl meu, eroul meu"

Bogdan Mocanu își ține viața personală departe de ochii curioșilor, însă de această dată a publicat pe rețelele sociale o imagine cu tatăl său, iar mesajul pe care l-a adăugat la descrierea fotografiei a atras toate privirile.

Bogdan Mocanu se mândrește pe rețelele sociale cu tatăl său

Instagram

Bogdan Mocanu este din ce în ce des pe buzele internauților. Acesta este foarte activ în mediul online, locul unde își petrece o mare parte a timpului liber, însă preferă să nu ofere prea multe detalii despre viața sa personală și cea amoroasă, decizie luată după despărțirea de fosta iubită, Andra Voloș.

Artistul își surprinde de fiecare dată prietenii virtuali cu cele mai savuroase momente din viața sa, cât și cu cele mai importante evenimente. Recent, tânărul a publicat pe contul de Facebook o imagine cu cel care l-a crescut, mai exact tatăl său, iar reacțiile pozitive ale oamenilor din mediul online au început să apară imediat.

Cum arată tatăl lui Bogdan Mocanu

Deși preferă să nu vorbească prea mult despre relația sa cu noua iubită sau despre părinții săi, Bogdan Mocanu nu ezită să se mândrescă cu aceștia pe rețelele sociale, unde își ține la curent cei 40.000 de urmăriori de pe rețelele sociale cu cele mai importante evenimente din viața sa, însă de data aceasta a uimit pe toată lumea.

Artistul a publicat o imagine cu tatăl său, iar asemănarea dintre ei este una de-a dreptul izbitoare. Se pare că tânărul a moștenit foarte multe trăsăturile ale feței de la cel care l-a crescut, printre care se numără și forma ochilor. De asemenea, Bogdan Mocanu a mai adăugat și o descriere care i-a emoționat până la lacrimi pe cei care îl apreciază.

Citește și: Bogdan Mocanu, imagine cu noua sa iubită. Cum au fost surprinși cei doi în mașină

"În caz că sunteți curioși, el este idealul meu de bărbat. Masculinitatea întruchipată, modelul după care încerc să mă ghidez în viață. Toată viața am încercat să fur de la el și cea mai mică virgulă din judecată lui. El este tatăl meu, eroul meu.", au scris cântărețul, vizibil emoționat și mândru de tatăl său.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 1.000 de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, semn că Bogdan Mocanu este îndrăgit de foarte multe persoane.

"Să îți trăiască! Să te poți bucura de el." sau "Să-ți trăiască părinții și tu la fel! Sa vă binecuvânteze Dumnezeu familia.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cele mai frumoase urări și gânduri pozitive.

Bogdan Mocanu se mândrește pe rețelele sociale și cu o mamă superbă, drept dovadă sta fotografia din mediul online cu femeia care i-a dat viață. Se pare că artistul este extrem de fericit și își iubește foarte mult părinții.

Citește și: Cum arată casa lui Bogdan Mocanu și ce spune despre femeia care l-a cucerit după despărțirea de Andra Voloș

"Femeia care mi-a dat viața! 🖤", a fost descrierea pe care a folosit-o la imaginea cu mama sa.

Cântărețul se laudă de câte ori are ocazia cu mama și tatăl său, iar cei 615.000 de urmăritori de pe Instagram nu ratează nicio fotografie cu cele mai importante persoane din viața, printre care se numără mai nou și iubita sa, pe care o ține ascunsă de ochii curioșilor.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri