Bogdan Mocanu se pregătește intens pentru rolul de tătic. Ce a dezvăluit artistul despre relația cu noua sa iubită

Bogdan Mocanu este mai îndrăgostit ca niciodată, drep dovadă stau dezvăluirile sale despre relația pe care o are cu noua sa iubita.

Bogdan Mocanu este mai îndrăgostit ca niciodată

Instagram

Bogdan Mocanu se află în culmea fericirii și este mai îndrăgostit ca niciodată de cea care i-a furat inima recent. Deși nu vrea să ofere prea multe detalii despre viața personală și despre relația pe care o are cu o focoasă brunetă, artistul a dezvăluit faptul că își dorește să devină tată.

Citește și: Bogdan Mocanu, mesaj emoționant pentru tatăl său. Cum arată cel care l-a crescut: "El este tatăl meu, eroul meu"

Cântărețul are gânduri serioase cu iubita sa, semn că relația dintre ei este una foarte puternică și bazată pe iubire. Acesta a preferat să țină departe de ochii curioșilor și de lumina reflectoarelor identitatea celei care l-a cucerit în doar câteva luni.

Bogdan Mocanu, dornic să devină tătic

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Bogdan Mocanu a vorbit despre dorința sa de a deveni tătic și despre cum se pregătește pentru acest eveniment, care o să vină când va fi momentul potrivit. Iubita sa mai are un copil de care are foarte mare grijă, însă cei doi nu exclud posibilitatea de a deveni părinți.

Zvonurile despre faptul că artistul se pregătește intens să devină tătic au apărut în urma unei fotografii de pe rețelele sociale, unde i-a comentat mama sa, iar acest lucru a dat de înțeles că artistul are de spus ceva publicului.

"Tot ce pot să spun este că îmi doresc foarte mult să ajung în ipostaza de tătic, îmi doresc foarte mult un copil, nu este copilul meu, evident. O s-o întreb pe iubita mea dacă are ceva să îmi spună, pentru că avem așa puține dubii legate de subiectul acesta, nu vreau să zic prea multe deocamdată.

Citește și: Cum arată casa lui Bogdan Mocanu și ce spune despre femeia care l-a cucerit după despărțirea de Andra Voloș

Nici mamei nu i-am spus nimic legat de subiectul acesta, pentru că și ea este cu sufletul la gură. Din câte ați văzut era foarte încântată să-l cunoască pe bebe, și na, ce să zic, ce o vrea Dumnezeu.", a mărturisit artistul într-o conversație telefonică pentru Antena Stars.

Bogdan Mocanu a evidențiat faptul că nu lucrează intens pentru a avea un copil, însă dacă se va întâmpla acest lucru se va bucura din tot sufletul.

"Nu, îți dai seama că nu am lucrat să zic așa, din punctul ăsta de vedere, dar ce o vrea Dumnezeu. Am avut discuția asta cu ea și îți dai seama, un copil este o binecuvântare, conceptul ăsta de a da viață, de a introduce un nou suflet pe Pământ mi se pare wow, o binecuvântare.", a mai spus el.

Deși nu a avut niciodată un copil, cântărețul se simte pregătit și lucrează din greu pentru rolul de tătic, mai ales pentru că iubita sa are deja un copil. Acesta a ales să nu ofere prea multe informații despre zvonurile apărute, însă un lucru este clar din dezvăluirile sale, Bogdan Mocanu își dorește un copil, care o să îi aducă bucurie.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri